troika

07/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα

Στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση, για τον πρώτο γύρο των διαπραγματεύσεων, μεταξύ του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και των επικεφαλής των δανειστών, χωρίς να υπάρξει κάποια συμφωνία.
      Pin It

Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι, στο υπουργείο Οικονομικών, η τελευταία συνάντηση, μεταξύ του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και των επικεφαλής της τρόικας, προτού οι τελευταίοι αναχωρήσουν από την Αθήνα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης -που συμμετείχαν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου, ο βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης και οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ Χ. Πρωτόπαπας και Κ. Πιερακάκης- βρέθηκαν η εν εξελίξει αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας, το δημόσιο χρέος και η επόμενη ημέρα μετά τη λήξη του ευρωπαϊκού Μνημονίου στο τέλος του έτους.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά τις 26 Οκτωβρίου και την ανακοίνωση των stress tests για τις τράπεζες.

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει το προσεχές Σάββατο για την Ουάσιγκτον, όπου την Κυριακή, 12 Οκτωβρίου, θα συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

efsyn.gr

Scroll to top