ntora-bakogianni

08/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mπακογιάννη: Κοινή γραμμή Σαμαρά-Τσίπρα για μείζονα ζητήματα

Η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως ο πρωθυπουργός πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία να ανοίξει τον δίαυλο επικοινωνίας και αν δεν ανταποκριθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «κακό του κεφαλιού του».
      Pin It

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε ανοιχτή γραμμή διαλόγου μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα για τα μείζονα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα, τονίζοντας ότι πάντα υπήρχε ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Θεωρώντας, παράλληλα, ότι η Ελλάδα θα πάει δύο χρόνια πίσω αν αλλάξει η κυβέρνηση, η κ. Μπακογιάννη απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Ωστόσο, σχολίασε ότι «δεν ήταν η ευτυχέστερη» η δήλωση του Αδώνιδος Γεωργιάδη ότι θα πάρει τα χρήματά του από τις τράπεζες αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από τη συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως έγινε λάθος από την πλευρά των συμβούλων του πρωθυπουργού και πως ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να είναι στη Βουλή για να αντιμετωπίσει τον Αλέξη Τσίπρα.

 

 

efsyn.gr

Scroll to top