skourletis

14/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οξύνεται η αντιπαράθεση μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

Υψηλοί τόνοι γύρω από τις προσπάθειες της κυβέρνησης να βρει 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Σκουρλέτης: «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται». Βούλτεψη: «Όποιος έχει τη λάσπη λασπώνει».
      Pin It

«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» δήλωσε (ΣΚΑΪ) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την έντονη αντιπαράθεση που προέκυψε ύστερα από χθεσινή αναφορά του σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που έκανε λόγο για «κουμπαρά» προκειμένου να προκύψουν οι 180 βουλευτές που χρειάζονται για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

«Αυτό το λέω για τον κύριο Σαμαρά που έχει κατηγορηθεί από τον κύριο Μητσοτάκη ότι είχε ρίξει το 1993 την κυβέρνηση με τέτοιες μεθόδους», πρόσθεσε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Άμεση ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου, που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «σχέδιο ανωμαλίας» και «ακτιβισμό της λάσπης».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Σοφία Βούλτεψη χαρακτήρισε λασπολόγο τον κ. Σκουρλέτη και τόνισε ότι «δεν μπορείς να λες ελαφρά τη καρδία σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο, και με βάση μη επιβεβαιωμένα ρεπορτάζ, τέτοια πράγματα για χρηματισμό βουλευτών».

«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και όποιος έχει τη λάσπη λασπώνει. Αυτή η συμπεριφορά είναι πρωτοφανής στην Ευρώπη και τον κόσμο, μόνο ο Μπέπε Γκρίλο έχει παρόμοια», πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.

Συνέχεια στην κόντρα έδωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, που έστειλε μήνυμα στους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛΛ., της ΔΗΜΑΡ και τους Ανεξάρτητους.

«Εγώ θα πω κάτι και κρατήστε το. Και απευθύνομαι προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Και προς τους βουλευτές τόσο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όσο στους ανεξάρτητους, όσο και προς τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ότι αν ψηφίσουν με τη λογική την οποία κατέθεσε ο κ. Σκουρλέτης, αν δεν ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σίγουρα αργυρώνητοι από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκάθαρο. Οποιος δεν ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και είπα από ποιους χώρους, και συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι αργυρώνητος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Τα έχει πάρει, εντός εισαγωγικών, από τον ΣΥΡΙΖΑ. Απλά…», ήταν η τοποθέτησή του.

 

Σχετικό θέμα: Στα ύψη η σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ -κυβέρνησης

 

efsyn.gr

Scroll to top