tsipras-kammenos

14/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινά σημεία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. για «κόκκινα» δάνεια

Στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Κάμμενο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε τη στήριξή του στην πρωτοβουλία που ανέλαβε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων .
      Pin It

Περισσότερα από 50 λεπτά κράτησε η συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ζήτησε και έλαβε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για την προώθηση της πρότασης του κόμματός του, για τα «κόκκινα δάνεια».

«Υπάρχουν κοινά σημεία αλλά και σημεία που υπήρξαν διαφωνίες» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της συνάντησης με τον Πάνο Καμμένο. Ο κ. Τσίπρας ανέφερε επίσης πως η πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων κινείται σε μια παράλληλη πορεία με τις προγραμματικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ. «Υπήρξε σύγκληση απόψεων για το πως θα σταματήσει η πολιτική των μνημονίων» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τον κ. Τσίπρα για τη στήριξη της πρότασης, του κόμματός του.

Ο Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην προεδρική εκλογή τόνισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δε θα ψηφίζουν και πως η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αφορά την επόμενη μέρα των εκλογών.

Τέλος, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. έριξε τα «καρφιά» του στον Κυρ. Μητσοτάκη με αφορμή την προκαταρκτική έρευνα για τις δηλώσεις Σκουρλέτη: «Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τον πρώτο που πρέπει να καλέσει είναι τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, σημερινό υπουργό, ο οποίος στις 21 Απριλίου του 2012 είχε αναφερθεί στα «τριάντα αργύρια του κ. Συμπιλίδη», του ανθρώπου του κ. Σαμαρά. Θα είναι πιστεύω μια ενδιαφέρουσα κατάθεση. Το δεύτερο είναι ότι η κυρία Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πιστεύω να δείξει την ίδια ευαισθησία και να επεκτείνει την έρευνά της, στην οποία εμείς θα καταθέσουμε και θα συνεισφέρουμε, για τη χρήση των διωκτικών μηχανισμών του κράτους, όπως το ΣΔΟΕ και διάφορες άλλες υπηρεσίες, που επισκέφθηκαν τουλάχιστον βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που παραμένουν στο κόμμα, αλλά και άλλους που έφυγαν. Είναι ξεκάθαρο ότι ζούμε μέρες του ’65. Η δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει πράγματι την έρευνα για αυτή τη βρώμικη περίοδο, αν και οι πολίτες έχουν καταλάβει από πριν, το τι συμβαίνει».

 

efsyn.gr

Scroll to top