tsipras

15/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση επέλεξε την κινδυνολογία

Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με την Κουμουνδούρου να «σηκώνει το γάντι» και να απαντά στα κυβερνητικά στελέχη με το «ίδιο νόμισμα». «Η προσπάθεια της κυβέρνησης να υπονομεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποσταθεροποιήσει τη χώρα» δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας.
      Pin It

Στην προσπάθεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και τον κυβερνητικών στελεχών να υπονομεύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ η Κουμουνδούρου απαντά πως η προσπάθεια αυτή αποσταθεροποιεί τη χώρα και τη βάζει σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη σημερινή (Τετάρτη) εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, έγινε αναφορά στο «πρωτοφανές αδιέξοδο στο οποίο η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο, καθώς και στην αναγκαιότητα προσφυγής στις κάλπες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε στη συνεδρίαση πως «μετά το φιάσκο των Παρισίων και το φιάσκο του Βερολίνου, ήρθε και το φιάσκο της Ουάσινγκτον για να επιβεβαιώσει την εικονική πραγματικότητα του Success story και να φανερώσει τη δραματική αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά».

Και πρόσθεσε: «Προχθές στη Βουλή ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να σταματήσει τους σχεδιασμούς της κλιμάκωσης της έντασης και της προσπάθειας αποσταθεροποίησης.

Του ζήτησα τη συντεταγμένη και ομαλή προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Προτίμησε την τετράμηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας της αποσταθεροποίησης».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στα κυβερνητικά στελέχη τόνισε πως κινούνται «στη γραμμή Σαμαρά»,και πως «επαναφέρουν σενάρια που βάζουν σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών».

Τέλος, τόνισε: «Η προσπάθεια της κυβέρνησης να υπονομεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποσταθεροποιήσει τη χώρα».

 

Σχόλιο για Άδωνι Γεωργιάδη

Απάντηση στις αναφορές του Άδωνι Γεωργιάδη (ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θεσμικό κόμμα) έδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση, με σχετική της ανακοίνωση:

«Για την ποιότητα των τοποθετήσεων του κ. Γεωργιάδη δεν έχουμε ερωτηματικά. Ρωτάμε, όμως, αν αυτή η τοποθέτηση είναι η επίσημη θέση και του κ. Σαμαρά και εάν ο κ. Γεωργιάδης είναι ακόμα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.»

 

 

Σχετικό θέμα: Έστρεψε τα «βέλη» του κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Σαμαράς

 

efsyn.gr  

Scroll to top