anastasiadis

23/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΚΟΣΜΟΣ

Κλινήρης στο ξενοδοχείο ο Αναστασιάδης

Σε νοσοκομείο των Βρυξελλών εισήχθη εσπευσμένα το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης ύστερα από παρατεταμένη ρινορραγία λόγω υπέρτασης. Λίγο αργότερο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο ξενοδοχείο που διαμένει .
      Pin It

Σε νοσοκομείο των Βρυξελλών εισήχθη σήμερα (Πέμπτη) το πρωί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος βρισκόταν στην πρωτεύουσα του Βελγίου για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Όπως ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο πρόεδρος της Κύπρου εισήχθη νωρίς το πρωί σε νοσοκομείο των Βρυξελλών ύστερα από παρατεταμένη ρινορραγία, όπου διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό οφείλεται σε υψηλή υπέρταση.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλίδη, του παραχωρήθηκε η δέουσα αγωγή και λόγω του ρινορραγικού περιστατικού και της ανάγκης αποφυγής επανάληψης του φαινομένου του συνεστήθη όπως παραμείνει κλινήρης για τις επόμενες 48 ώρες.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθείται στενά από θεράποντα ιατρό στις Βρυξέλλες», κατέληξε ο κ. εκπρόσωπος.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ενημέρωσε μέσω του twitter πως «ο Πρόεδρος είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στο ξενοδοχείο».

 

efsyn.gr

Scroll to top