samaras-venizelos

24/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Πολιτική Προστασία ο Σαμαράς

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι για να προεδρεύσει στη σύσκεψη όπου θα εκτιμηθεί η κατάσταση από τις σημερινές πλημμύρες .
      Pin It

Σε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες και αρμόδιους φορείς βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που επέστρεψε το βράδυ από τις Βρυξέλλες και της Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.

Αμέσως μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, ο κ. Σαμαράς μετέβη στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι για να προεδρεύσει στη σύσκεψη όπου εκτιμήθηκε η κατάσταση από τις σημερινές πλημμύρες σε περιοχές της Αττικής, αλλά και τέθηκαν οι προτεραιότητες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η έντονη νεροποντή.

Εκτός από τον κ. Σαμαρά, στο στο Κέντρο Επιχειρήσεων βρέθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας.

Επικοινωνία Σαμαρά – Βενιζέλου

Με στόχο να κλείσουν το γρηγορότερο δυνατόν οι πληγές που έχουν ανοίξει, κυρίως στην Αττική, από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσαν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, ακολούθησαν διαδοχικές επικοινωνίες του κ. Βενιζέλου με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Κατά τις προαναφερθείσες επαφές, ο κ. Βενιζέλος ενημερώθηκε σχετικά με τις καταστροφές που έχουν γίνει και συζήτησε στην κατεύθυνση να υπάρξει η ταχύτερη και η καλύτερη δυνατή φροντίδα και αποκατάσταση των πληγέντων, να συνεχιστεί και να ενταθεί η άμεση κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού.

 

efsyn.gr

Scroll to top