Pin It

456(12)Στη δασική περιοχή Λουτρά Ελευθερούπολης στην Καβάλα συνελήφθη χθες στις 2.00 το μεσημέρι ο 23χρονος Αλβανός Μάριον Αγιάζι που θεωρείται υπεύθυνος για τη φυγή της 13χρονης Χριστίνας Κρ. από το σπίτι της και ο οποίος καταζητούνταν από προχθές το βράδυ, μετά την ανεύρεση της ανήλικης.

 

Ο 23χρονος, όπως έγινε γνωστό, επικοινώνησε με τον βοσκό εργοδότη του και τον ενημέρωσε ότι είχε μετανιώσει για τη φυγή του και ότι σκοπεύει να παραδοθεί. Ο εργοδότης του νεαρού Αλβανού ήταν εκείνος που τον είχε πείσει την προηγούμενη ημέρα να συναντηθούν κοντά σε μαντρί της περιοχής για να τους δώσει τρόφιμα και εκεί έστησαν καρτέρι οι αστυνομικοί. Οταν οι δυο νέοι εμφανίστηκαν, οι τελευταίοι έριξαν το βάρος τους στη 13χρονη Χριστίνα, με συνέπεια ο 23χρονος, που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για την αρπαγή της ανήλικης, να καταφέρει να εξαφανιστεί.

 

Μετά τη νέα επικοινωνία του Μάριον Αγιάζι, ο βοσκός τηλεφώνησε τους αστυνομικούς και τους ενημέρωσε για το σημείο όπου βρισκόταν ο 23χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός Αλβανός είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έκανε κάτι για το οποίο να μετανιώνει και ότι σκόπευε να παραδοθεί από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση, υποστήριξε όμως πως «δεν τον άφηνε η φίλη του». Εξάλλου, και η ίδια η Χριστίνα είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ότι πήγε με τη θέλησή της να τον συναντήσει και δεν την απήγαγε.

 

Μάνος Τσαλδάρης

 

Scroll to top