ΑΠΕ-ΜΠΕ

21/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΚΠΑ

«Οι μικροκομματικές και μικροπολιτικές αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνούν κάθε όριο ανοχής», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για βάναυση παραβίαση του αυτοδιοίκητου των Πανεπιστημίων .
      Pin It

«Για μια ακόμη φορά οι μικροκομματικές και μικροπολιτικές αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνούν κάθε όριο ανοχής», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, αναφορικά με τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Όπως υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, η «ακατανόητη ενέργεια» των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ «να καθοδηγήσουν καταλήψεις» στο ΕΚΠΑ «παραβιάζει βάναυσα το αυτοδιοίκητο των Πανεπιστημίων και προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην λειτουργία τους».

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ «να αντιληφθεί ότι η ενίσχυση της ασυδοσίας, η πόλωση και ο διχασμός στην Πανεπιστημιακή κοινότητα στρέφονται κυρίως κατά των φοιτητών και των σπουδών τους».

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τρίτης και ενώ οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ και οι φοιτητές δήλωναν ανυποχώρητοι, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Θεόδωρος Φορτσάκης, προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για διατάραξη λειτουργίας πανεπιστημίου.

 

Σχετικά θέματα:

 

efsyn.gr

Scroll to top