Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Πολλοί κατάσκοποι θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Λεωφόρου. Κορυφαίος μεταξύ των κατασκόπων ο Θόδωρος Πάγκαλος, που παρακολουθούσε τα τηλέφωνα των Αμερικανών πρέσβεων στην Ελλάδα και την Τουρκία.

 

Το πρακτικό πρόβλημα πού θα καθίσει το έλυσε ο Αλαφούζος. Κάλεσε αστραπιαία εθελοντές που ξήλωσαν 20 καθίσματα για χωρέσει τον κώλο του ο Θόδωρος.

 

Εννοείται ότι θα παρακολουθήσουν το ματς και άνθρωποι της πρεσβείας των ΗΠΑ. Θα το παρακολουθήσουν όμως από την ταράτσα της πολυκατοικίας πίσω από το γήπεδο.

 

Είναι τόσο ακριβά τα εισιτήρια του ντέρμπι της Λεωφόρου, που πολλοί θα συλληφθούν επίτηδες το Σάββατο για να μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ απέναντι και να δουν τζάμπα το ματς.

 

Νέα καταγγελία έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Στη Λεωφόρο φτιάχνουν ασανσέρ για να «υποδεχτούν» τον Ολυμπιακό. Θυμόμαστε όλοι την καταγγελία Αλαφούζου ότι τον κλείσανε πέρσι στο ασανσέρ του «Καραϊσκάκης» για κάνα τέταρτο και φοβάται αντίποινα.

 

Είναι το 268ο ντέρμπι όλων των εποχών. Τα ‘χει παρακολουθήσει όλα μόνο ο Μητσοτάκης.

 

Ο ΟΠΑΠ απέσυρε τον αγώνα από το Στοίχημα. Το παίζουν όλοι διακοπή.

 

Επειδή η Nova δεν δείχνει τα επεισόδια, σκοτώνονται όλα τα άλλα κανάλια για να πάρουν τα δικαιώματα για να τα μεταδώσουν αυτά.

 

Σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και το αντίθετο, τα πάντα είναι ανοιχτά. Από το σκορ μέχρι τα κεφάλια.

 

Και μια συμβουλή από έναν πολύπειρο στα ντέρμπι: Μην φεύγετε από το γήπεδο έστω κι ένα λεπτό πριν από τη λήξη. Τότε γίνονται όλα. Ετσι έγραψα παλιότερα σε εφημερίδα τον αγώνα με λάθος σκορ.

 

Σε αγώνα Κυπέλλου στο «Καραϊσκάκης» μπήκαν τρία γκολ στο τέλος κι έγραψα λάθος την ομάδα που προκρίθηκε.

 

Ο Θόδωρος Πάγκαλος είναι Ολυμπιακός. Σημειώστε τη δήλωσή του μετά το ντέρμπι: «Μαζί τα φάγαμε».

 

Scroll to top