Pin It

Tου Λάκη Μπέλλου 

 

ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ Γ´ Εθνικής Ισπανίας έπαιξε ο Παναθηναϊκός στα Γιάννινα, γεγονός που δυσαρέστησε τον Φάμπρι ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα χρειάζεται βελτίωση, για να φτάσει σε επίπεδο Β´ Εθνικής Ισπανίας, την περίφημη Σεγούντα Ντιβισιόν. Κορυφαίος του αγώνα ο Ντε Βινσέντι που έδειξε ανώτερος του Πίνο, ενώ από τους «πράσινους» αισθητή ήταν η απουσία τού Τζιμπρίλ Σισέ.

 

Αλλον παίκτη πάντως χρειάζεται να φέρει ο Γ. Αλαφούζος από την Αγγλία. Οχι τον Σισέ, αλλά τον Καραγκούνη που κάρφωσε πάλι το γκολάκι με τη Φούλαμ. Η φυγή του το καλοκαίρι ήταν η αρχή του τέλους για την ομάδα. Χρειάζεται προανακριτική στον Παναθηναϊκό. Αλλά ποιος να την πρωτοκάνει εναντίον ποιου.

 

ΣΤΟΧΟΣ όμως είναι τελικά άλλος για τους «πράσινους». Ενας νεαρός ψηλόλιγνος σέντερ φορ που εντυπωσίασε με την ΑΕΚ, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στον αγώνα με την Ξάνθη. Λέγεται Αντώνης Πετρόπουλος και τον παρακολουθούν στενά στον Παναθηναϊκό από την προηγούμενη αγωνιστική.

 

Οι σούπερ Πετρόπουλος-Μητρόπουλος, τώρα, άκουσαν υμνητικά λόγια από τον Λίνεν, καθώς λόγω της «ξηρασίας» καλών παικτών που χαρακτηρίζει το ρόστερ της ΑΕΚ του φαίνεται σαν να έχει βρει τον Βαν Μπάστεν και τον Βαν Πέρσι.

 

Γενικά όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή και αυτό οφείλεται στο ότι οι παίκτες είχαν πληροφορηθεί πως ο Βιντιάδης έβαλε 15.000 ευρώ για τη σωτηρία της ΑΕΚ. Στα αποδυτήρια κληρώθηκε πριμ μια κάρτα πασπόρτ για διέλευση από τα διόδια της Αττικής Οδού που κέρδισαν εξ ημισείας ο Βαλεντίνος Βλάχος και ο Ταξιάρχης Φούντας.

 

ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ο Ολυμπιακός προηγείται αυτή τη στιγμή 1-0 του Λεβαδειακού με γκολ που πέτυχε στο 97´ ο Τζιμπούρ με κεφαλιά έπειτα από θαυμάσιο χτύπημα φάουλ του Πίνο. Το «προηγείται» το αναφέρω, γιατί ο διαιτητής Βοσκάκης έδειξε μετά τη λήξη του κανονικού αγώνα ( 0-0) 1.497 λεπτά καθυστέρηση και δεν έχει τελειώσει ακόμα η συνάντηση.

 

Οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει μέχρι τώρα 17 φορές τέρματα και έχουν κάνει από 43 αλλαγές η καθεμία, με αποτέλεσμα να μην έχουν άλλους παίκτες και να κάνουν μεταγραφές που πάνε απευθείας στο γήπεδο να παίξουν.

 

Ταυτόχρονα αποθεώνεται ο Βοσκάκης από όλους -κυρίως από τον Σάββα Θεοδωρίδη- και κλέβει τη δημοσιότητα από το στικάκι.

 

Την εξέλιξη του αγώνα της Λιβαδειάς μπορείτε να την παρακολουθήσετε live στο σάιτ της εφημερίδας μας efsyn.gr .

 

Scroll to top