emvoliof

03/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΚΟΣΜΟΣ

Σ. Αραβία: Ακόμα δύο νεκροί από κοροναϊό MERS

Ένας νέος 25 ετών απεβίωσε στη Τζέντα και μια γυναίκα 69 ετών, ο οργανισμός της οποίας ήταν ιδιαίτερα επιβαρημένος καθώς έπασχε από φυματίωση και αναιμία, απεβίωσε στη Μέκκα.
      Pin It

Νέα κρούσματα του κοροναϊού MERS, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Σαουδικής Αραβίας. Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε το θάνατο δύο ανθρώπων οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τον ιό, αυξάνοντας σε 111 τον απολογισμό των νεκρών από το Αναπνευστικό Σύνδρομο της Μέσης Ανατολής στο βασίλειο, όπου έχουν καταγραφεί 35 νέα κρούσματα μέσα στις τελευταίες τρεις ημέρες.

Ένας νέος 25 ετών απεβίωσε στη Τζέντα και μια γυναίκα 69 ετών, ο οργανισμός της οποίας ήταν ιδιαίτερα επιβαρημένος καθώς έπασχε από φυματίωση και αναιμία, απεβίωσε στη Μέκκα, στο δυτικό τμήμα της χώρας, διευκρίνισε το υπουργείο Υγείας και πρόσθεσε ότι ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι έχουν προβληθεί από τον κοροναϊό MERS μετά την εμφάνισή του στο βασίλειο το 2012 ανέρχεται πλέον σε 396.

Το υπουργείο Υγείας ανέφερε στον ιστότοπό του ότι συνολικά 111 άνθρωποι οι οποίοι προσβλήθηκαν από τον κοροναϊό αυτό έχουν υποκύψει, αναθεωρώντας προς τα πάνω τον απολογισμό των 109 νεκρών που είχε δώσει στη δημοσιότητα λίγες ώρες νωρίτερα.

 

 

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top