Pin It

Μετά την ομιλία του Κασιδιάρη στον τόπο της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη ακολούθησε η πορεία και τα δολοφονικά πογκρόμ των ταγμάτων εφόδου με «λεία» ένα νεκρό, 20 βαριά και 80 ελαφρύτερα τραυματισμένους μετανάστες.

 

Χθες παραδόθηκαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από την ομάδα δικηγόρων όλα τα ντοκουμέντα για το ρατσιστικό και δολοφονικό πογκρόμ των ταγμάτων εφόδου τις επόμενες ημέρες της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη. Τα στοιχεία, μέρος των οποίων δημοσίευσε χθες η «Εφ.Συν.», είναι ακλόνητα και τεκμηριωμένα με βίντεο και μαρτυρίες θυμάτων, γιατρών, διασωστών του ΕΚΑΒ και πολιτών.

 

Ο φάκελος περιέχει εκτός από το αναλυτικό ιστορικό, τα βίντεο των επιθέσεων με πρωταγωνιστές τους χρυσαυγίτες αλλά και τους γνωστούς χρυσαυγίτες «μάρτυρες» που κατέθεσαν ότι οι δράστες της δολοφονίας του Μπανγκλαντεσιανού εικοσάχρονου μετανάστη και των άλλων επιθέσεων ήταν αλλοδαποί.

 

Οι συγκεκριμένοι «αυτόπτες» μάρτυρες κατά καιρούς αλλά και εκείνες τις ημέρες φιλοξενήθηκαν σε κανάλια και εκπομπές γνωστών τηλεαστέρων ως αγανακτισμένοι κάτοικοι, σπέρνοντας ρατσιστικό μίσος.

 

Η ΕΛ.ΑΣ, που συνόδευε στην ουσία τους δράστες στην πορεία τους, δεν κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να προσαγάγει έστω και έναν ύποπτο των δολοφονικών «επιχειρήσεων» ούτε αποτέλεσε ποτέ αυτό «θέμα τιμής» για την Αστυνομία (ολόκληρος ο φάκελος στο jailgoldendawn.wordpress.com).

 

Α.Ψ.

 

Scroll to top