Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

* Αναπτύσσεται σε τεράστιο το κίνημα «Δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ». Αυτό θα φανεί πεντακάθαρα στο επόμενο γκάλοπ. Το κίνημα «Δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ» θα είναι μακράν το πρώτο κόμμα. Και αυτοδύναμο.

 

* Δεν το λέω από προσωπική υστεροβουλία. Ο ΕΝΦΙΑ που μου ήρθε να πληρώσω είναι μόνο 3 ευρώ και σε 6 δόσεις. Δήλωσα ότι τα κτήματα είναι στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά.

 

* Δεν είναι καθόλου πλάκα αυτό που γίνεται. Γι’ αυτό επιμένω. Μετά τον Αντώνη, ο Τραμπουκούκος προέτρεψε κι αυτός μέσω Μέγκα: «Σηκώστε τα λεφτά σας από τις τράπεζες, αν πέσει η κυβέρνηση».

 

* Προτροπή δική μας στους τρομοκρατούντες:

 

1. Κι εσείς σηκώστε τα τσιγάρα από τα περίπτερα. Θα σας χρειαστούν.

 

2. Εναλλακτικά, σηκώστε ελικόπτερο.

 

* Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει βέβαια άρση βουλευτικής ασυλίας για υπονόμευση του νομίσματος. Γιατί δεν θέλει, όπως φαίνεται, να σηκώσει το βάρος της εξουσίας.

 

*Καλά τα καλά 40 χρόνια Νέας Δημοκρατίας, αλλά τα 400 χρόνια Νέας Δημοκρατίας μόνο ο Μητσοτάκης θα τα γιορτάσει.

 

* Θα είναι τόσο πολλά τότε τα γενέθλια κεράκια στη Χαλκιδική, όπου και πάλι θα γίνει η εκδήλωση, που θα πιάσουν φωτιά 5 δάση και θα έχουμε οικολογική καταστροφή.

 

* Το κεντρικό σύνθημα των εκδηλώσεων για τη Ν.Δ. στη Χαλκιδική είναι: «Γραφική η Χαλκιδική, αλλά σαν τη Ν.Δ. δεν έχει».

 

* Ο Παπανδρέου διαδήλωσε για την κλιματική αλλαγή στη Νέα Υόρκη. Την ώρα της διαδήλωσης και της παρουσίας του ΓΑΠ έπιασε χαλάζι σαν πορτοκάλι.

 

* Τέρμα η μονιμότητα στους νεοεισερχόμενους δημοσίους υπάλληλους. Και αυτό σταδιακά θα επεκταθεί παντού και σε όλους τους τομείς. Το μόνο μόνιμο θα είναι η ανεργία.

 

* Νέα έκπληξη στην Αμφίπολη: βρέθηκε Καρυάτιδα όχι με κοθόρνους, αλλά με παπούτσια «Καλογήρου». Και με βαμμένα τα νύχια σε ρωμαϊκό ρυθμό.

 

* Αλλά τι είναι αυτό το καινούργιο που ακούσαμε; Διώροφος είναι μόνο ο τάφος. Αν είναι του Αλέξανδρου, θα έπρεπε το ταφικό μνημείο να έχει ύψος τουλάχιστον σαν τους Δίδυμους Πύργους.

 

* Χάλασε το προξενιό Βενιζέλου για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν του δίνει ο Τσίπρας το προεδρικό αεροπλάνο για τα ταξίδια του.

 

* Τελευταία είδηση η συνάντηση που αποτέλεσε και το βατερλό Σαμαρά. Εγινε αυτό που δεν είχε γίνει ποτέ. Η Μέρκελ κοιμήθηκε όρθια στη συνέντευξη Τύπου! Πόσο θα τον έχει βαρεθεί, που γλάρωσε κι έριξε έναν υπνάκο.

 

* Τι υπνάκο… Ροχάλιζε τόσο πολύ που ξύπνησε τον Μεγαλέξανδρο.

 

www.facebook.com/louketo

 

Scroll to top