noudou

20/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μνημόνιο «Και ΝΟΥΔΟΥ και λάιτ»

Πολύ σωστό αυτό που είπε η Ελένη Κούρκουλα στη συνέντευξη εδώ, στην Εφη Μαρίνου, που έκανε πάταγο: «Μήπως ο κάθε Ελληνας δεν ήταν ένας μικρός “Τσοχατζόπουλος”;» Κι επειδή έχει γίνει και θεατρικοτηλεοπτικός παραγωγός η Κούρκουλα, θα το κάνει έργο: «10.000.000 μικροί Τσοχατζόπουλοι».
      Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Μπερδευτήκαμε με την ονομασία του νέου μνημονίου. «Προληπτικό μνημόνιο»; Οχι, παραπέμπει σε Μητσοτάκη και 13 μνημόνια. «Γραμμή Στήριξης»; Πα, πα, πα! Ουσίες κι οινοπνεύματα. Να το βγάλουμε «Εξυπνο μνημόνιο». Αυτό είναι!

 

Αλλά το ονομάτισε κιόλας το «ΒΗΜΑ»: Μνημόνιο λάιτ. Και η συνεισφορά της στήλης στην ονομασία: «Μνημόνιο και ΝΟΥΔΟΥ και λάιτ».

 

Το προφίλ του Λαφαζάνη θα έχει πάνω το 1.000άρικο, δήλωσε ο μόνιμα γουρλομάτης από αυτά που κάνει Κυριάκος. Το πρόγραμμα χαρτονομισμάτων ΣΥΡΙΖΑ είναι το εξής:

 

1.000άρικο: Λαφαζάνης

 

500άρικο: Σκουρλέτης

 

200άρικο: Κωνσταντοπούλου

 

100άρικο: Πάπας

 

50άρικο: Αγιον Ορος

 

20άρικο: Τσε Γκεβάρα

 

Επίσης, στο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ είναι να πάρουν όλες τις οικοσκευές SIEMENS από το μητσοτακέικο.

 

Πολύ σωστό αυτό που είπε η Ελένη Κούρκουλα στη συνέντευξη εδώ, στην Εφη Μαρίνου, που έκανε πάταγο: «Μήπως ο κάθε Ελληνας δεν ήταν ένας μικρός “Τσοχατζόπουλος”;» Κι επειδή έχει γίνει και θεατρικοτηλεοπτικός παραγωγός η Κούρκουλα, θα το κάνει έργο: «10.000.000 μικροί Τσοχατζόπουλοι».

 

Εννοείται ότι αυτά δεν θα τα έλεγε ούτε η φωσκολική ηρωίδα Σελήνη, που υποδυόταν στη «Λάμψη». Είναι σαν να μας λέει ο Τσοχατζόπουλος: «Πάμε να σας γ@@@@ω όλους στο πατάρι της βίλας, στην Αρεοπαγίτου»; Κι εμείς να απαντάμε: «Χόχο Ακη, τι είναι πατάρι;»

 

Εν πάση περιπτώσει, αυτά που δήλωσε η κ. Κούρκουλα, είναι παταριές.

 

Πήγα το Σαββατοκύριακο Θεσσαλονίκη και με έπιασε ιός Εμπολα. Δεκατέσσερα διόδια.

 

Τα νέα της Αμφίπολης: Μας ψεκάζουν Ηφαιστίωνα τώρα.

 

Ξεκινάει σε 304 δήμους το δωρεάν Wi-Fi, με περιορισμένη προσβασιμότητα. Θα υπάρχει πρόσβαση μόνο στο σάιτ της Νέας Δημοκρατίας.

 

Διαφωνεί κάθετα με Κυριάκο ο Βενιζέλος για εισαγωγικό μισθό δημ. υπαλλήλων στα 680 ευρώ. Θέλει 480.

 

Παραλίγο η Κούρκουλα να μας πει ότι όλοι είμαστε ένας χοντρούλης χοντρούλης Βενιζέλος.

 

Η Γιάννα είναι μια μικρή μικρή Τσοχατζόπουλος; Είναι όμως μεγάλη μεγάλη ΣΥΡΙΖΑ και «απέναντι στο σύστημα», όπως δήλωσε. Το δικό της σύστημα είναι 2-0-0-4. Θα είναι η νέα υπουργός Πολιτισμού. Θα μας φέρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες μόνιμα πίσω.

 

Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε, θα κάψει με πυροτεχνήματα όλη τη Φιλοθέη.

 

Ο σύζυγος Θόδωρος Αγγελλόπουλος πάντως είναι με το Ποτάμι, λόγω ποταμόπλοιων.

 

Ο γιος, που είναι πολύ ενεργός, ανήκει στους «Επαναστατικούς Πυρήνες της Κηφισιάς».

 

Να πάει η Αντιτρομοκρατική στη βίλα της Φιλοθέης. Η Γιάννα κρύβει την Πόλα Ρούπα.

 

Κάνει χιούμορ και η Βούλτεψη: «ΣΥΡΙΖΑ 1 εναντίον ΣΥΡΙΖΑ 2» τιτλοφορεί μια ανακοίνωση για «πόλεμο Τσίπρα – Λαφαζάνη». Ο Σύλλογος Ηλίθιων παραιτήθηκε όλος, γιατί γράφτηκε η Βούλτεψη σε αυτόν και δεν θέλουν να είναι μαζί.

 

Στο μεταξύ έχει χάσει τεύχη. «Τέλος στο μνημόνιο με τη συναίνεση της τρόικας», λέει στη La Repubblica.

 

Η μόνη ελπίδα κάποιων είναι να έρθει στην Ελλάδα ένας μικρός μικρός Εμπολα, για να μας σώσουν κι από αυτόν. Ποιος θα ασχολείται με κάτι άλλο; Και θα συγκεντρωθούν 400 ψήφοι στην εκλογή Προέδρου, χωρίς να έχει καθόλου σημασία η ονομασία του μνημονίου.

 

www.facebook.com/louketo

 

Scroll to top