Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Να τα μας, οι Τούρκοι με τα σεισμογραφικά! Πρόκληση μεγαλύτερη από τα Ιμια τη χαρακτηρίζει ο Αναστασιάδης. Η συγκυβέρνηση η δικιά μας το πάει παραπέρα. Θέλει να κηρύξει πόλεμο, αν βέβαια τον εγκρίνει η τρόικα.

 

Μάλλον όμως η τρόικα θα ζητήσει ισοδύναμα μέτρα.

 

Εχουμε πια και το «Βαπόρι από την Τουρκία» στην ΑΟΖ Κύπρου. Θα το δούμε πολλές φορές ακόμα. Πάντα εμφανίζεται όταν τα πράγματα εδώ κι εκεί πάνε κατά διαόλου.

 

«Βυθίσατε το “Χόρα”», είχε πει κάποτε ο Ανδρέας. Ο Σαμαράς είπε «Βυθίσατε τη Χώρα». Ο ένας από τους δύο το πέτυχε.

 

Τσίπρας και Αβραμόπουλος μια χαρά τα πήγαν στη συνάντηση για τα εθνικά θέματα. Πρώτη φορά τα βρήκαν Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. Αντε και στα πολιτικά, βρε! Κυβέρνηση «πολεμικού σκοπού» και μετά «ειδικού σκοπού». Σιγά σιγά έρχονται αυτά.

 

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές φτάνουν στα 76 ή μέχρι την ώρα που το διαβάζετε στα 176 δισ. ευρώ. Ούτε σε 1.000 δόσεις.

 

Πάνω που την είχαμε διώξει ξανάρχεται η τρόικα. Να την ξαναδιώξουμε. Πριν όμως θα δώσει την έγκριση για το θέμα του τίτλου και ποια είναι, τέλος πάντων, τα ισοδύναμα.

 

Μόνος του τελικά θα κατεβεί στις εκλογές ο Κουβέλης. Και μόνος του θα ψηφιστεί.

 

Οσο πέφτει όμως τόσο μεγαλύτερη προβολή έχει. Σαν τον Βενιζέλο. Επίτηδες το κάνουν.

 

Φουλ αντιμνημονιακό το Μέγκα στις ειδήσεις! Εξω ο Πρετεντέρης, από τον πάγκο μέσα Οικονομέας και Καμπουράκης, το ένα ρεπορτάζ μετά το άλλο για ανεργία, απλήρωτους, επαναστατικά ρεπορτάζ.

 

Δεν το έχουν, όμως. Ζήτησαν προσπέκτους για να τα πουν τα αντιμνημονιακά.

 

Η κωλοτούμπα πάντως ήταν σεισμική πιο πολύ και από τις τουρκικές σεισμολογικές φρεγάτες.

 

Τα καθημερινά νέα της Αμφίπολης με δόσεις: Βρέθηκε το κεφάλι μιας Σφίγγας, μετά το σώμα της και θα τα συναρμολογήσουν. Αυτό δεν είναι ανασκαφές, τα ΙΚΕΑ είναι.

 

«Η οικονομική κρίση έχει μειώσει τις γεννήσεις κατά 30%», στο πρωτοσέλιδο η «Εφ.Συν.». Μην παραπονιόμαστε, έχουμε αύξηση στους θανάτους.

 

Εχουμε επίσης και εμείς πολλά «οικόπεδα» με πετρέλαια κι όχι μόνο η Κύπρος. Πάρα πολλά. Αν τα οικόπεδα αυτά πλήρωναν ΕΝΦΙΑ, θα εισέπραττε το κράτος περισσότερα και από τα πετρέλαια.

 

Το πρόγραμμα του «Barbaros»:

 

Τετάρτη: Κρήτη

 

Πέμπτη: Ιόνιο

 

Παρασκευή: Αιγαίο

 

Σάββατο: Ρεπό

 

Κυριακή: Κατάκολο

 

Ο κωδικός Αβραμόπουλου-Τσίπρα είναι «Περιμένοντας τους βαρβάρους». Πάνω και τους φάγαμε! Μόνο τα γερμένα υποβρύχια, φτάνουν.

 

www.facebook.com/louketo

 

Scroll to top