27/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχέδιο «Ξένο – Κράτος»

      Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται μετά το κυνήγι, μετά το σεξ και μετά τα στρες τεστ των τραπεζών.

 

Το λέω κι από δω. Οι τράπεζες είναι εξίσου δυνατές με την Ελλάδα. Το ’πε ο πρωθυπουργός, τι δεν καταλαβαίνετε;

 

Αμέσως πήρε μπρος η μηχανή. Οι κατασχέσεις κατοικιών δεν γίνονται σε 100 δόσεις αλλά σε μία, αν δεν πληρωθεί εντός 5 ημερών όλο το ποσόν!

 

Κατασχέσεις μέσω πώλησης των δανείων σε ξένες τράπεζες ή μέσω θυγατρικών με ξένο όνομα, για να μην καταλάβουμε ότι είναι Katasxesis bank ή Kleftonbank.

 

Ο Δένδιας, διάβασα, πάει να καθαρίσει για τα δάνεια των επιχειρηματιών. Οπου «καθαρίσει» βλέπε να τα σβήσει. Ανέλαβε ο ξεσκέπαστος, γιατί είναι ληγμένα δάνεια, όπως λέγαμε παλιά ληγμένα δακρυγόνα.

 

Ο υπουργός Εσωτερικών Ντινόπουλος πήγε στις περιοχές που επλήγησαν ή πνίγηκαν με εντολή πρωθυπουργού για να τον ενημερώσει στις Βρυξέλλες. Δηλαδή, αν δεν του το ζητούσε ο Σαμαράς, δεν θα πήγαινε. Στα τέτοια του τι γινόταν. Αλλά έπεσε το τηλεφώνημα.

 

Ρεσιτάλ έδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. Αφού ο Σήφης ο κροκόδειλος από Ρεθυμνιώτης έγινε Κοκκινιώτης και Νικαιώτης, η Υπηρεσία μάς έδωσε μια μέρα μετά οδηγίες πώς να προστατευτούμε όταν έχουμε πλημμύρες!

 

Σε καλό βγήκε του Ντινόπουλου που πήγε στο Περιστέρι. Αποθεώθηκε. Είχε σταματήσει η βροχή, αλλά νόμιζε ότι έβρεχε γιατί τον έφτυναν.

 

Πολύ σωστή και η τοποθέτηση Σαμαρά. Δεν καθάρισαν τα φρεάτια όσοι δήμοι είναι του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, τα μπάζωσαν.

 

Φοβερή και η εμφάνιση της Ρένας Δούρου κατόπιν εορτής και βροχής πάνω στα δελτία ειδήσεων. Είχε προσέξει πιο πολύ το μαλλί της και από τη Βούλτεψη.

 

Στρες τεστ ήταν και για την κυβέρνηση αυτή η νεροποντή. Εφαρμόστηκε με επιτυχία για πρώτη φορά το σχέδιο επικίνδυνων καταστάσεων «Ξένο – Κράτος».

 

Χαμός με το τζακ ποτ στο τζόκερ. Πιο εύκολο είναι να πιάσεις το τζόκερ, παρά να μπεις στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις. Οι ουρές ήταν μεγαλύτερες από την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ.

 

Ο Ταμήλος είπε στο ραδιόφωνο να μην πληρώνει κανείς μέχρι τον Μάρτιο για να καταστούν οι δόσεις ληξιπρόθεσμες. Μεγάλε! Και πιο πολύ καιρό αν θες.

 

Δεν ήταν κι άσχημες οι πλημμύρες για την κυβέρνηση. Προέκυψαν οικονομίες κλίμακας:

 

1. Παρασύρθηκαν όλα τα σχολεία των δυτικών προαστίων και συγχωνεύτηκαν σε ένα.

 

2. Με τον ίδιο τρόπο συγχωνεύτηκαν όλα τα νοσοκομεία σε ένα. Εγινε ένα παθολογο-ορθοπεδικο-αιματολογο- καρδιολογο-παιδολογικο-κυτταρολογο-μαιευτηριο-ωτολαρυγγορολογικό Γενικό Νοσοκομείο.

 

Ολα τα νοσοκομεία δηλαδή σε ένα. Νοικοκυρεμένα.

 

www.facebook.com/louketo

 

Scroll to top