01/09/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΑΤΖΕΝΤΑ

      Pin It

«Ενα παιδί μετράει τ’ άστρα»

 

Το κλασικό πια μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη «Ενα παιδί μετράει τ’ άστρα» ανεβαίνει στη σκηνή του Αρχαίου Θεάτρου Φιλίππων, με την καθοδήγηση της Βαρβάρας Δούκα, και θα σηματοδοτήσει τη λήξη του Φεστιβάλ. Στη μουσική αυτή παράσταση για παιδιά πρωταγωνιστούν ο Κώστας Βουτσάς, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ωρα έναρξης: 21.30. Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 15 ευρώ.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Ρεσιτάλ στο Αρχαίο Θέατρο Δίου

 

Το αξέχαστο «Ρεσιτάλ» του χειμώνα του 1976, η μουσική συνάντηση της Μαρινέλλας με τον Κώστα Χατζή επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και εικόνες από μια Ελλάδα όχι και τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική. Οι δύο ερμηνευτές, που μετά τις εμφανίσεις τους στο «Παλλάς» περιόδευσαν μαζί και το καλοκαίρι, κάνουν αύριο Κυριακή στάση στο Αρχαίο Θέατρο Δίου. Στις 21.00. Τιμή εισιτηρίου: κανονικό 15 ευρώ, φοιτητικά, παιδικά, ανέργων, πολυτέκνων 12 ευρώ.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Groundation και «Ρόδες»

 

Ο «μουσικός οδοστρωτήρας» από την Καλιφόρνια, όπως τους έχουν χαρακτηρίσει, επιστρέφει στη χώρα μας, στο πλαίσιο της μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας με αφορμή τον τελευταίο δίσκο «Building An Ark». Ο λόγος για τους Groundation, οι οποίοι εμφανίζονται απόψε στη σκηνή του «Βοτανικός Live Stage» (Ιερά οδός 72, είσοδος από Κασσάνδρας, τηλ.: 210-3473835).

 

Οι Groundation δημιουργήθηκαν το 1998 στην Καλιφόρνια και στα 15 χρόνια που είναι μαζί έχουν κυκλοφορήσει επτά πολύ πετυχημένους δίσκους. Θεωρούνται δικαίως οι «πατέρες της Progressive Reggae». Tη συναυλία της Αθήνας πρόκειται να ανοίξουν οι Ρόδες United. Αύριο Κυριακή παίζουν στο Στρατόπεδο Κόδρα της Θεσσαλονίκης (Καλαμαριά). Τιμές εισιτηρίων: E-tickets από 13 ευρώ, προπώληση 15 ευρώ, ταμείο 20 ευρώ.

Scroll to top