02/09/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

AΠΟΝΕΡΑ

      Pin It

Πέθανε ο Φροστ

 

Σε ένα κρουαζιερόπλοιο, το «Queen Elizabeth», άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Φροστ. Πέθανε σε ηλικία 74 ετών, καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, το βράδυ του Σαββάτου υπέστη καρδιακή προσβολή.

 

Ο σερ Ντέιβιντ Φροστ βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο για να πραγματοποιήσει μία ομιλία. Εγινε ιδιαίτερα γνωστός για τις συνεντεύξεις του με τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο Ρίτσαρντ Νίξον. Οι αποκαλυπτικές συζητήσεις με τον άλλοτε Αμερικανό πρόεδρο αποτυπώθηκαν και κινηματογραφικά στην οσκαρική ταινία «Frost/Nixon». Η καριέρα του Ντέιβιντ Φροστ περιελάμβανε τη συγγραφή, τη δημοσιογραφία και την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών όπως το «The Frost Report», με την οποία ήταν ήδη γνωστός στο κοινό, αλλά οι αποκαλυπτικές συνεντεύξεις του με τον Ρίτσαρντ Νίξον τον απογείωσαν. Κι αυτό διότι σε αυτές ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έφτασε στο σημείο να απολογηθεί για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο «Γουότεργκεϊτ» που τον οδήγησε και στην παραίτηση. «Ο Σερ Ντέιβιντ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, χαρισματικός, με πνεύμα, ταλέντο, εξυπνάδα και ζεστασιά σε ίσες ποσότητες» δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

 

!ΚΟΚΚΙΝΟ

Είναι πάντως εξαιρετικό ορισμένοι να γράφουν στα ΜΜΕ που εργάζονται για τις απολύσεις σε άλλα μέσα ενημέρωσης, αλλά για όσες γίνονται στα δικά τους ούτε λέξη… ΣΩ.ΜΑ

 

«Live U» με Πόπη

 

Από τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Οπως είναι πλέον γνωστό, η δημοσιογράφος βρήκε νέα τηλεοπτική στεγή, στο Star. Η καινούργια εκπομπή της θα έχει τίτλο «Live U» και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 10 το πρωί. Ηδη από σήμερα αρχίζουν οι προβολές του διαφημιστικού της τρέιλερ σε σκηνοθεσία Σάκη Σιάρκου. Η Πόπη Τσαπανίδου βέβαια παραμένει σταθερή στο ύφος της εκπομπής, καταγράφοντας και σχολιάζοντας μαζί με τους προσκεκλημένους της όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά.

 

Και ειδήσεις με τον Αυτιά

 

Μπορεί ο Γιώργος Αυτιάς να ξεκίνησε ήδη από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε την πρωινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ «Καλημέρα» (06.30), αλλά δεν πρόκειται να μείνει σε αυτό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, από σήμερα και κάθε μέρα ο δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και το πρώτο δελτίο της ημέρας στις 12.00. «Με απευθείας συνδέσεις θα μας ενημερώνει για την επικαιρότητα και για τις εξελίξεις στην οικονομία, την πολιτική και την κοινωνία» σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

 

? ΚΟΚΚΙΝΟ

ΥΓ.: Τα λεφτά μας (25 εκατομμύρια ευρώ οφειλές μόνο σε εργαζόμενους), κύριε πρωθυπουργέ…; ΣΩ.ΜΑ

 

Scroll to top