28/11/12 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Βαθιά νυχτωμένοι

      Pin It

 

 

Με βροχές και καταιγίδες θα ξημερώσει και η επαύριο. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα αρχικά στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά και βαθμιαία στα νοτιότερα, αλλά θα εξασθενήσουν από το απόγευμα. Βροχή ρευστού θα πέσει και στις τράπεζες που πήρανε τη δόση. Εμάς με νέες περικοπές θα μας πάρει και θα μας σηκώσει.

 

Εκδήλωση νεφών με πολλά νερά θα έχουμε στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο. Από το μεσημέρι βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες θα σημειωθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τη νύχτα πιθανόν στις Κυκλάδες. Ενδεχομένως έντονα θα είναι τα φαινόμενα από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το βράδυ στην ανατολική Πελοπόννησο και Στερεά και τη νότια Εύβοια.

 

Ραγδαίοι νοτιάδες 6 έως 8 και πρόσκαιρα 9 Μποφόρ θα ταλαιπωρήσουν το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε γαρμπήδες και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και μικρή πτώση στα δυτικά.

 

Ωστόσο η κυβέρνηση εξακολουθεί να πανηγυρίζει. Και δικαίως. Φέρθηκε για πολλοστή φορά στον κοσμάκη ως εκδορεύς της κεντρικής αγοράς προκειμένου να εκταμιεύσει τα 44 δισ. για την αγορά. Φανταστείτε να μην της έδιναν φράγκο; Οι κουτόφραγκοι.

 

Μελισσοκόμοι προέτρεψε τους μεταλλωρύχους της Χαλκιδικής να γίνουν ο βουλευτής Τ. Κουράκης, όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κλείσει τα μεταλλεία επειδή μολύνουν το περιβάλλον. Στο στοιχείο τους. Θα ανοίγουν στοές στις κυψέλες.

 

Αριστερή συσπείρωση σε σχολή της Θεσσαλονίκης τη δεκαετία του ’80 ονομαζόταν «Δεν πάμε καλά». Αργότερα απέκτησε αριστερότερη αντιπολίτευση με την επωνυμία «Δεν πάμε καθόλου καλά»! Κάτι μου θυμίζει.

 

Μετέωρος [email protected]

Scroll to top