07/12/12 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σπερματοζωάρια σε κρίση

      Pin It

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια αλλά και η αστική ζωή αδυνατίζουν το σπέρμα κατά 32%. Στο συμπέρασμα οδηγήθηκαν Γάλλοι επιστήμονες έπειτα από ενδελεχή έρευνα ετών. Το 1989 κάθε χιλιοστόγραμμο περιείχε 73,6 εκατ. σπερματοζωάρια. Το 2005 η περιεκτικότητα μειώθηκε στα 49,9 εκατ. Και μετά γκρινιάζουμε για τη φορολόγηση των παιδιών. Είναι τρελά τα ποσά, Αρη.

 

Ζόρια και μάλιστα μεγάλα τραβάει και η αγορά αυτοκινήτων. Οι αντιπροσωπείες κυνηγούν τους πελάτες με το τουφέκι. Τον Νοέμβριο οι πωλήσεις τους έπεσαν 44%. Εκεί που έχουν φτάσει τα τέλη, η ασφάλεια και η βενζίνη θα άδωμεν οσονούπω: «Ενα όμορφο αμάξι με δυο άλογα»… και κάμποσα γαϊδούρια.

 

Ο καιρός σήμερα προοιωνίζεται πρόσκαιρες τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και τα νότια με σταδιακή βελτίωση. Βορειοδυτικοί άνεμοι έως 7 Μποφόρ θα φυσούν στο Αιγαίο. Βαθμιαία όμως θα πάρουν την κατιούσα, όπως και ο υδράργυρος. Το πρωί στα βόρεια θα σημειωθεί παγετός.

 

Υπερήφανος εμφανίστηκε ο διαγραφείς Κ. Σκανδαλίδης επειδή ξαναγράφτηκε στο ΠΑΣΟΚ. Απόρησαν στην Ιπποκράτους, καθώς έχουν να δουν μήνες νέα εγγραφή. Δήλωσε μάλιστα ότι «κανείς δεν θα μου κόψει τη διαδρομή»… Προς τον εξωκοινοβουλευτικό χώρο.

 

Φειδωλές συννεφιές στα βόρεια και τα ανατολικά του νομού θα έχει η Αττική. Κατά τα άλλα ο καιρός θα είναι αίθριος. Στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν νέφη που θα δώσουν ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά, με βελτίωση από το μεσημέρι.

 

Ισοπεδωτικά εφαρμόζουν τις επιταγές του Μνημονίου οι επιτελείς του υπουργείου Υγείας. Στη λίστα με τους υπαλλήλους που προορίζονται για διαθεσιμότητα φιγουράρουν έγκυες, πολύτεκνοι και λεχώνες. Δεν μου το βγάζεις απ' το μυαλό. Η κυβέρνηση θεωρεί τους γονείς έχοντες και κατέχοντες. Και δικαίως αφού τα παιδιά μας είναι το μόνο που μας απέμεινε.

 

Οι αυριανές καιρικές συνθήκες θα χαρακτηρίζονται από νεφώσεις και βροχές στα δυτικά. Φαινόμενα που από το απόγευμα θα ενταθούν και βαθμιαία θα επεκταθούν ανατολικότερα με καταιγίδες και χιόνια ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές. Θα πνέουν νοτιάδες 3 έως 5 και σταδιακά 6 με 8 Μποφόρ. Το θερμόμετρο σε μικρή άνοδο.

 

Ισως να σκέφτηκε τους συναδέλφους του στην Ελλάδα ο δήμαρχος της πόλης Ολιβ Χιλ, στο Κεντάκι των ΗΠΑ, και στήθηκε έξω από σχολείο πουλώντας μαριχουάνα. Δεν είναι κακή η ιδέα, καθώς λεφτά για τη θέρμανση δεν προβλέπονται.

 

Μετέωρος [email protected]

Scroll to top