05/09/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ο Ρήγας, ο Αποστόλου και… «Οι τρίχες»

Νέα σειρά συνυπογράφουν οι γνωστοί σεναριογράφοι, στην οποία ποντάρουν πολλά για τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ.
      Pin It

Νέα σειρά συνυπογράφουν οι γνωστοί σεναριογράφοι, στην οποία ποντάρουν πολλά για τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1

 

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Εγραψαν για «Δυο ξένους», μας οδήγησαν στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», έφτιαξαν σε ξενοδοχείο ένα «Κόκκινο Δωμάτιο», υπέγραψαν μαζί και το (δυστυχώς ανολοκλήρωτο) «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και τώρα ετοιμάζονται να ασχοληθούν με… «Τρίχες».

 

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας σειράς μυθοπλασίας που συνυπογράφουν σεναριακά ο Αλέξανδρος Ρήγας (που θα υπογράψει και τη σκηνοθεσία) και ο Δημήτρης Αποστόλου. Πρόκειται για ένα σίριαλ στο οποίο ποντάρουν πολλά τα στελέχη του ΑΝΤ1 και το οποίο θα εντάξουν στο πρόγραμμα του καναλιού μέσα ή τέλη Οκτωβρίου θέλοντας να μπουν δυνατά στη νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία αναμένεται εξίσου δύσκολη με την προηγούμενη, αν και υπάρχουν κάποια μικρά σημάδια ανάκαμψης.

 

Οι δύο γνωστοί σεναριογράφοι έχουν ετοιμάσει άλλη μία κωμωδία καταστάσεων, από αυτές που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να στήνουν. Μόνο που αυτή τη φορά οι ήρωες βιώνουν καθημερινές αλλά και ακραίες καταστάσεις με αφορμή την άφιξη ενός ή δύο guests που θα συμμετέχουν σε κάθε επεισόδιο. Παράλληλα θα ξετυλίγονται και οι διαπροσωπικές σχέσεις των πρωταγωνιστών. Σε βασικούς ρόλους θα δούμε τους Βασιλική Ανδρίτσου, Παύλο Κοντογιαννίδη, Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ορέστη Τζιόβα, Θανάση Αλευρά, Τόνυ Δημητρίου κ.ά.

 

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου, «Οι τρίχες» είναι ένα κωμικό και σατιρικό σχόλιο στα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Το βασικό στόρι εκτυλίσσεται στο περίφημο κομμωτήριο «sex & the hair». Εκεί που άνδρες και γυναίκες κάθονται για ένα γρήγορο καλλωπισμό της κόμης τους και μπροστά στο πιστολάκι των κομμωτών ανοίγουν την ψυχή τους και εξομολογούνται αυτά που ακόμα και ένας παπάς θα αρνιόταν να ακούσει… Και από το κομμωτήριο… εξομολογητήριο περνάνε άνθρωποι που καλύπτουν την γκάμα όλου του δειγματολογίου της φυλής μας…

 

Τη συνέχεια θα τη δούμε επί της οθόνης, αλλά τουλάχιστον τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα υπάρχουν, έστω και ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, ελληνικές σειρές. Και αν μη τι άλλο, οι τηλεθεατές θα έχουν, έστω κάποιες, επιλογές πέραν των τουρκικών «σαπουνιών», τα οποία βέβαια δεν θα λείψουν από τα ελληνικά κανάλια.

 

[email protected]

 

Scroll to top