11/09/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Επιστρέφει με ραπ η Αντέλ;

      Pin It

Της Μαρίνας Κουβέλη

 

Δίσκο έχει να κυκλοφορήσει από το 2011. Τραγούδι νέο έχει να μας πει από τη στιγμή που ερμήνευσε το ομώνυμο κομμάτι των τίτλων για την τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Skyfall». Μετά αφιερώθηκε στο μωρό της. Η είδηση, λοιπόν, ότι η Αντέλ έχει ηχογραφήσει ένα τραγούδι σε συνεργασία με τον ράπερ Wiz Kalifa όπως και να το κάνουμε μας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον.

 

«Εχω πολλούς guests, αλλά κανένα κομμάτι δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί για το άλμπουμ», δήλωσε ο Kalifa στην «Guardian», μιλώντας για τον επικείμενο δίσκο του. «Εχω ήδη ετοιμάσει τραγούδια με τη Mάιλι Σάιρους, την Αντέλ, θα ήθελα κάτι πολύ σούπερ και με τη Lady Gaga». Πρόκειται για το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του 26χρονου Αμερικανού ράπερ, αναμένεται στο τέλος της χρονιάς και θα ονομάζεται «Blacc Hollywood». Η προηγούμενη δουλειά του, το «O.N.I.F.C.» του 2012, έφτασε μέχρι το Νο 2 του αμερικανικού Βillboard, ενώ η μεγαλύτερή του επιτυχία ώς τώρα είναι το τραγούδι «Black & Yellow» του 2010 που τον έβαλε δυναμικά στον παγκόσμιο χάρτη της ραπ.

 

Η δισκογραφική επιστροφή της Aντέλ μετά την τεράστια επιτυχία του πολυπλατινένιου «21» αναμένεται από άλλους με ανυπομονησία κι από άλλους με μεγάλη περιέργεια. Μην ξεχνάμε ότι το «21» ανακηρύχθηκε το τέταρτο πιο επιτυχημένο σε πωλήσεις άλμπουμ στην ιστορία της Βρετανίας. Εκτοτε, η 22χρονη Βρετανή δεν τραγούδησε και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια και το νεογέννητο μωρό της. Αναμένονται εξελίξεις.

 

Scroll to top