13/09/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εκτός συνόρων

      Pin It

Λάθος… εκτιμήσεις

 

Με λανθασμένα μεγέθη και εκτιμήσεις διεξάγεται η συζήτηση για την επιχειρούμενη απομάκρυνση εργαζομένων από δημοτικά ΜΜΕ. Αν και οι σχετικές διαρροές υπολόγιζαν τον αριθμό των «υπό απόλυση» εργαζομένων στους 700, σύμφωνα με στοιχεία της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) οι θέσεις εργασίας ανέρχονται στις 433, σε 20 δημοτικά ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Ωστόσο, μόνο 10 δημοτικές επιχειρήσεις εμφανίζονται να απασχολούν εργαζόμενους και άρα να έχουν, έστω και μικρό, μισθολογικό κόστος. Σε μερίδα των ρ/σ, οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας. Μόνο 9 υπάλληλοι είναι μόνιμο προσωπικό. Η πλειονότητα των υπολοίπων (321) εργάζονται με συμβάσεις αορίστου χρόνου. «Είναι απαραίτητη η έκφραση της δημοτικής ραδιοφωνίας», τόνισε, ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης, αναφέροντας περαιτέρω πως οι δήμαρχοι είναι αρμόδιοι να αποφασίσουν το τι μέλλει γενέσθαι με τους εργαζόμενους.

 

Στ.Ζ.

 

Ο Χάνιμπαλ βολτάρει στη Nova

 

Ενας από τους πιο συναρπαστικούς και ταυτόχρονα τρομακτικούς χαρακτήρες της λογοτεχνίας, ο Δρ Χάνιμπαλ Λέκτερ, «ζωντανεύει» στην οθόνη των Novacinema 1 και Novacinema HD, από τις 29 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τη νέα σειρά της συνδρομητικής πλατφόρμας, που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 21.00. Η σειρά επικεντρώνεται στην ιδιόμορφη σχέση του Γουίλ Γκράχαμ, ενός χαρισματικού αλλά και ιδιαίτερου πράκτορα του FBI, με τον διάσημο κανίβαλο-δολοφόνο Χάνιμπαλ Λέκτερ.

 

! Ισχύει αλήθεια ότι γίνονται… διεργασίες για προσλήψεις στη ΔΤ με δελτία παροχής, όχι για ανταποκριτές αλλά για κάποιους γνωστούς (και γνωστές) και μη εξαιρετέους;

ΣΩ.ΜΑ

 

Τρίτο στο διαδίκτυο

 

Το Τρίτο Πρόγραμμα επανέρχεται on air. To αυθεντικό Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ εννοείται. Και επιστρέφει διαδικτυακά. Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας κι αν ενδιαμέσως δεν προκύψει κανένα πρόβλημα, ο ιστορικός ραδιοσταθμός με την κλασική μουσική θα βρίσκεται online στον ραδιοφωνικό… αέρα του διαδικτύου. Αρχικά με μουσική μόνο (με μεγάλα έργα της κλασικής μουσικής) και από Οκτώβριο και με τις εκπομπές του, τους ανθρώπους του. Οσοι έχουν απομείνει, τέλος πάντων.

 

ΔΗΜ.ΚΑΝ.

 

Φερεντίνος στον Alpha και Λαμπίρη στον ΣΚΑΪ

 

Ο Χρήστος Φερεντίνος ήρθε τελικά σε συμφωνία με τον Alpha και εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού. Προφανώς θα ετοιμάσει εκπομπή στο γνωστό του στιλ, ενώ το κανάλι της Κάντζας δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει και σε άλλες παραγωγές του. Την ίδια ώρα, η Χριστίνα Λαμπίρη «προσγειώθηκε» στον ΣΚΑΪ και από τις 23 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάζει το «eXceL!ent». Πρόκειται για ένα δίωρο infotainment show, το οποίο θα μεταδίδεται καθημερινά (13.00-15.00) από το κανάλι του Φαλήρου.

 

;  ΥΓ.: Τα λεφτά μας (25 εκατομμύρια ευρώ οφειλές μόνο σε εργαζόμενους), κύριε Σαμαρά και κύριε Τσίπρα;…

ΣΩ.ΜΑ

 

 

Scroll to top