Xrisi-Augi-Meligalas

15/09/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα πρόκληση της Χρυσής Αυγής στον Μελιγαλά

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του δημάρχου, αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει από την εκδήλωση. Στο βήμα ανέβηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή φραστική επίθεση.
      Pin It

«Επίδειξη δύναμης» έκανε η Χρυσή Αυγή το πρωί της Κυριακής, στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, όπου σημειώθηκαν επεισόδια στο μνημόσυνο για τα θύματα της Πηγάδας. Η ένταση ξεκίνησε όταν μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής βουλευτές του κόμματος, κατέφθασαν στην περιοχή και παρατάχθηκαν κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν στο βήμα βρισκόταν ο δήμαρχος Οιχαλίας, Φίλιππος Μπάμης, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τα μέλη της Χρυσής Αυγής και αναγκάστηκε να διακόψει εν μέσω υβριστικών χαρακτηρισμών. Μάλιστα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του δημάρχου αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει από την εκδήλωση.

Μοιραία, δήμαρχος και αρκετοί ακόμη παρευρισκόμενοι (μεταξύ των οποίων και συγγενείς των θυμάτων, αποχώρησαν από την εκδήλωση), με τελευταίο τον κεντρικό ομιλητή, ταξίαρχο ε.α. Νικόλαο Κουτρουμπή, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας.

Στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή φραστική επίθεση, χαρακτηρίζοντας γενοκτονία τα γεγονότα στον Μελιγαλά την περίοδο του εμφυλίου.

Από την ένταση ένιωσαν δυσφορία και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας ένας άντρας και μια γυναίκα.

efsyn.gr

Scroll to top