Pin It

Lucozade Energy LogoΕνέργεια στο φουλ θα δώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Lucozade, χορηγώντας το 4ο Athens Bike Festival. Το απολαυστικό ενεργειακό ποτό θα κάνει «πετάλι» στην Τεχνόπολις από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στη μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου που και φέτος επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους μεγάλους και μικρούς φίλους του!
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα πάντα γύρω από το ποδήλατο, να παρακολουθήσουν σεμινάρια και να απολαύσουν τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ, να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Στη διάρκεια του απόλυτου ψυχαγωγικού τριήμερου για τους φίλους του ποδηλάτου, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα νέα μοντέλα του 2014, σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς, ποδήλατα πόλης, trekking, βουνού, αναδιπλούμενα, ηλεκτρικά, λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή τους στο Eurobike, τη μεγαλύτερη ποδηλατική έκθεση της Ευρώπης. Ταυτόχρονα το Lucozade Energy σε 2 υπέροχες γεύσεις, Orange και Lemon και το Lucozade Sport, θα δίνουν ενέργεια στους επισκέπτες ενώ θα απολαμβάνουν τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ, διαδραστικές και μη, που στόχο έχουν την υιοθέτηση ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής και κίνησης μέσα στην πόλη.

Όσοι επισκεφθούν το 4ο Athens Bike Festival θα ξεσηκωθούν από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων απολαμβάνοντας Lucozade. Η ομάδα των freeriders, που αφήνει άφωνους κάθε χρόνο τους επισκέπτες του φεστιβάλ, και η πίστα pumptrack, όπου μπορεί κάποιος να κάνει ποδήλατο χωρίς να κάνει πετάλι, είναι μερικά μόνο από τα ιδιαίτερα προγράμματα που θα φιλοξενηθούν στο Festival.

Scroll to top