dikastiria-eisaggeleas-Peiraias

19/09/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερη η γυναίκα του δράστη, στα δικαστήρια οι 34 για τα επεισόδια

Φέρεται να δήλωσε πως δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν ελεύθεροι ακόμα μία γυναίκα και ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Στα δικαστήρια του Πειραιά οι 34 συλληφθέντες των επεισοδίων σε Κερατσίνι και Νίκαια .
      Pin It

Ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους, έπειτα από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκαν η σύζυγος του δράστη της αιματηρής επίθεσης στο Κερατσίνι, μια ακόμη γυναίκα και ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

Κατά την κατάθεσή της, στην 6η τακτική ανακρίτρια, η συζύγος του δράστη της δολοφονικής επίθεσης στο Κερατσίνι, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και μόνο μία φορά πήγε σε διανομή τροφίμων. «Άλλαξα πολλές φορές την κατάθεσή μου γιατί πανικοβλήθηκα» φέρεται να κατέθεσε η σύζυγος του δράστη.

Η άλλη γυναίκα, κατά την απολογία της στον ανακριτή, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με την επίθεση και ότι απλά γνώριζε τη γυναίκα του δράστη.

Στα δικαστήρια του Πειραιά οδηγήθηκαν οι 34 συλληφθέντες των χθεσινών επεισοδίων σε Κερατσίνι και Νίκαια. Η αστυνομία έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ έχει ζητήσει από τους καταστηματάρχες της περιοχής να κλείσουν νωρίτερα, για τον φόβο τυχόν επεισοδίων.

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top