19/09/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Aπόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Τον απομάκρυναν λόγω άρνησης

 

Κάτι δεν πάει καλά στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, καθώς ξαφνικά την περασμένη Πέμπτη ο γενικός γραμματέας Α. Κατσανιώτης «καθαίρεσε» χωρίς καμία περαιτέρω ενημέρωση τον διευθυντή πληροφόρησης, Μιχάλη Λουκόπουλο. Λέγεται ότι τελευταία στη ΓΓΕΕ υπάρχουν «κόντρες» μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, ενώ σχεδιάζεται προσεχώς και η συρρίκνωσή τους, οπότε οι διαγκωνισμοί δίνουν και παίρνουν. Αφορμή φαίνεται να δόθηκε με την άρνηση του Μ. Λουκόπουλου να πάρει έγκριση (ΑΔΑΜ) από το υπουργείο Ανάπτυξης για να εκταμιεύει ποσά άνω των 1.000 ευρώ. Ο τελευταίος αρνήθηκε να το πράξει θεωρώντας ότι είναι πέραν των αρμοδιοτήτων του και πιθανότατα φοβούμενος για το τι θα επακολουθούσε. Το ίδιο είχε κάνει και το καλοκαίρι όταν ενώ ήταν σε άδεια του ζητήθηκε να υπογράψει έγκριση εκταμίευσης ποσού (και δημοσίευσής του στη «Διαύγεια», όπως προβλέπεται) για να πληρωθεί το συνεργείο που είχε μισθωθεί, όταν έκλεισαν την ΕΡΤ, για να καλύπτει τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ο προσωρινός τότε αντικαταστάτης του, παρά τις αντίθετες εντολές, την υπέγραψε. Ο ίδιος τώρα τοποθετήθηκε αναπληρωτής διευθυντής, θέση που δεν προβλέπεται όπως λέγεται στο οργανόγραμμα της ΓΓΕΕ, αλλά πιθανολογείται ότι αυτό έγινε για δυο-τρεις μήνες, καθώς αναμένονται σαρωτικές αλλαγές.

 

Νέες σειρές από NOVA

 

Πρεμιέρα κάνουν τέλος Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου οκτώ σειρές στα κανάλια Novacinema 1 και HD που θα μεταδίδονται διαφορετικές ημέρες αλλά την ίδια ώρα (21.00). Πρόκειται για το «Hannibal» (από 29/9 κάθε Κυριακή), το «The Newsroom» (30/9 και κάθε Δευτέρα), το «Mentalist» (από 2/10 και κάθε Τετάρτη). Το Novacinema 3 θα προβάλει μαραθώνιο του πέμπτου κύκλου το Σαββατοκύριακο 5-6/10 από τις 12.40. Κάθε Τετάρτη στις 22.00 έρχεται και ο τέταρτος κύκλος του «Boardwalk Empire» των Μάρτιν Σκορσέζε και Τέρενς Γουίντερ. Από τις 26/9 θα αρχίσει να μεταδίδεται (κάθε Πέμπτη, 21.00) ο ενδέκατος κύκλος του «NCIS», όπως επίσης και το «Person of Interest» (από 27/9, κάθε Παρασκευή), ενώ το το CSI θα συνεχιστεί κανονικά από τις 28/9 (κάθε Σάββατο) και το «How I Met Your Mother» την ίδια μέρα (15.00) από το Novacinema 4.

 

Tο «Bras de Fer» του Μαλέλη

 

Επειτα από 23 χρόνια ο Σταμάτης Μαλέλης ξαναβρίσκεται μπροστά σε μικρόφωνα ραδιοφώνου και στήνει το δικό του «Bras de Fer» με την εξουσία. Από αύριο και κάθε Παρασκευή ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, στις 13.00, θα ασχολείται με τον δικό του τρόπο για μία ώρα με τα κακώς κείμενα της εξουσίας και καλεσμένους απ' όλους τους πολιτικούς χώρους, από τα ερτζιανά του ΣΚΑΪ 100,3 βεβαίως.

 

 

Scroll to top