20/09/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Πρώτα είδαν και έπειτα … ήπιαν «Μπρούσκο»

 

Τη νέα τους ελληνική σαπουνόπερα έδειξαν χθες σε δημοσιογραφική προβολή τα στελέχη του ΑΝΤ1. Πρόκειται για το «Μπρούσκο», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή (29/9) με ένα διπλό επεισόδιο (21.15), ενώ από τις 30/9 και μετά θα μεταδίδεται καθημερινά και μάλιστα θα είναι αυτό που δίνει το λεγόμενο λιντ ιν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, καθώς θα μεταδίδεται στις 19.00. Τη σειρά υπογράφει σεναριακά η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετικά οι Ανδρέας Γεωργίου, Στάμος Τσάμης, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Εβελίνα Παπούλια, Αποστόλης Τότσικας, Τζόυς Ευείδη, Ανδρέας Γεωργίου, Ελένη Βαΐτσου, Γιώργος Ζένιος, Αντώνης Καρυστινός, Κούλλης Νικολάου, Βαρβάρα Λάρμου, Αλέξανδρος Παρίσης κ.ά.

 

Ντορέττα «χτύπα ξύλο»

 

Νέα εκπομπή ρίχνει στη «μάχη» της τηλεθέασης ο ΣΚΑΪ από μεθαύριο. Πρόκειται για το «Χτύπα ξύλο» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, που θα ασχολείται με την πρόληψη και αποφυγή των παιδικών ατυχημάτων στην κουζίνα και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 16.15. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο πολιτικός μηχανικός με ειδίκευση στην παιδική ασφάλεια δρ Δημήτρης Γιαννακάκης συζητούν για το πόσοι από εμάς γνωρίζουν τους κινδύνους που κρύβονται στην κουζίνα και εξηγούν πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τα ατυχήματα με τη βοήθεια των ειδικών. Μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Σταύρος Στάγκος, θα είναι η παιδοψυχολόγος- ψυχολόγος δρ Ασπασία Πάσπαλη και ο παιδίατρος δρ Αγης Τερζίδης.

 

 

! Το πρώτο 15νθήμερο λέγεται ότι καταβλήθηκε ήδη στους πρώτους προσληφθέντες της Δημόσιας Τηλεόρασης…

 ΣΩ.ΜΑ.

 

«Φλόγα» χειμερινή στη ΔΤ

 

Την άλλη Κυριακή (29/9), στις 11.30, η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδώσει απευθείας από την Αρχαία Ολυμπία την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο Σότσι της Ρωσίας τον Φεβρουάριο του 2014. Τη Φλόγα θα ανάψει η πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη, ενώ απευθείας θα μεταδοθεί και η τελετή παράδοσής της στη ρωσική αποστολή, που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο στις 5 Οκτωβρίου (18.00).

; ΥΓ.: Προς νέο δελτίο ειδήσεων STAR: Καλή η συνεργασία και ανεκτή μια αναφορά στο enikos.gr, αλλά οι διαρκείς αναφορές με τις γνωστές δικαιολογίες, αν μη τι άλλο… κουράζουν. Δεν νομίζετε;

ΣΩ.ΜΑ.

 

 

Scroll to top