23/09/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Χωρίς ίχνος ντροπής

      Pin It

Του Ν. Ασημακόπουλου

 

Επίτηδες και από άποψη η «Εφ.Συν.» δεν θέλησε όλες αυτές τις μέρες ούτε να αναπαραγάγει και πολύ περισσότερο να προβάλει την κόντρα της Νova με τον Αλαφούζο, τον Σκάι και τον Παναθηναϊκό. Τα όποια επιχειρηματικά μικροσυμφέροντα του ενός ή του άλλου, που θέλουν με συνεχείς καταγγελίες και ανακοινώσεις να βάζουν στο τριπάκι τους φανατίλες οπαδούς, που ουσιαστικά δεν έχουν κανένα συμφέρον, απασχολούν ελάχιστα τη μεγάλη πλειονότητα των οπαδών. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν παραχωρήσαμε έστω και μισό μονόστηλο της εφημερίδας μας σε τέτοιου είδους αδιάφορες αντιπαραθέσεις.

 

Το Σάββατο, όμως, το πράγμα ξέφυγε. Οι… αγνοί οπαδοί του Παναθηναϊκού, που είναι ταγμένοι να προστατεύουν τα συμφέροντα της ομάδας και να πολεμούν κάθε εχθρό, μετά το τέλος του ματς με τον ΟΦΗ έκαναν ντου στο βαν της Νova και έριξαν (σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας) τρεις μολότοφ, από τις οποίες τη μία μέσα στο αυτοκίνητο όπου δούλευαν άνθρωποι. Από θαύμα δεν έσκασε, επειδή κάποιος, με κίνδυνο της δικής του ζωής, την ξαναπέταξε έξω.

 

Για το περιστατικό ο επίσημος Παναθηναϊκός το μόνο που βρήκε να πει, χωρίς ίχνος ντροπής, είναι ότι «τα περιορισμένης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Παναθηναϊκό ούτε και με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά εντός γηπέδου».

 

Ο εκπρόσωπος της Nova… υπερβάλλοντας προφανώς κι αυτός, τόνισε ότι «όταν ένας άνθρωπος ανοίγει την πόρτα και αφήνει μια μολότοφ στο βαν, μιλάμε για δολοφόνο, όχι για άνθρωπο. Ολο αυτό το πράγμα που έγινε σήμερα έχει ηθικό αυτουργό, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος εδώ και καιρό, τόσο και τόσα γενικόλογα με δηλώσεις του έχει χρεώσει στη NOVA στοχοποιώντας τους τεχνικούς και όλους τους ανθρώπους που πάνε στα γήπεδα».

 

Προφανώς η τοποθέτησή αποτελεί… προσωπική του άποψη.

 

Α! Στη μέση πετάχτηκε και ο Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος της Λίγκας: «Αν δεν βρούμε λύση, καλύτερα να πάμε σπίτια μας», είπε με στόμφο.

 

Επειδή, λοιπόν, αν διέθετε τέτοιου είδους ευαισθησίες θα είχε πάει εδώ και καιρό σπίτι του, καθώς δεν κατάφερε ώς τώρα να βρει λύσεις σε τόσα και τόσα ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα (άλλωστε οι δεσμεύσεις και οι εξαρτήσεις κάθε τέτοιου προέδρου δεν τον βοηθούν και να θέλει…), είναι σίγουρο πως και τώρα θα παραμείνει ακλόνητος στη θέση του, περιμένοντας το… επόμενο επεισόδιο για να το καταδικάσει επίσης! Ετσι κι αλλιώς, αν φύγει, θα βρεθεί αμέσως αντικαταστάτης και μάλιστα πιο βολικός…

 

Scroll to top