xrisiavgi2309

23/09/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Με ταχύτατους ρυθμούς ξεκινά η έρευνα για τη Χ.Α.

Μέσα στις επόμενες ημέρες εξετάζεται το ενδεχόμενο να κληθεί η κοπέλα του θύματος να καταθέσει ως μάρτυρας. Η κοπέλα φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς που ήταν στον τόπο του εγκλήματος ότι θα γίνει συμπλοκή, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν : «Έλα μωρέ Χρυσαυγίτες είναι, κάτι μπουνιές θα πέσουν!».
      Pin It

Σύμφωνα με πληροφορίες, από σήμερα κιόλας το απόγευμα, ο εισαγγελικός λειτουργός Χαρ. Βουρλιώτης θα εξετάσει τους πρώτους μάρτυρες, ενώ  διαρκείς ήταν οι συσκέψεις από το πρωί στον Άρειο Πάγο, με την παρουσία και του επικεφαλής εισαγγελέα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Ως πρώτοι μάρτυρες θα εξεταστούν οι  δημοσιογράφοι που πήραν τις συνεντεύξεις από πρώην και νυν  μέλη της Χρυσής Αυγής  και στις οποίες αποκάλυπταν  για  το πώς δρουν τα τάγματα  εφόδου.

Την ίδια στιγμή η ανακρίτρια του Πειραιά που χειρίζεται την υπόθεση δολοφονίας του Π. Φύσσα αναζητά αν υπάρχει και βίντεο από την ώρα της συμπλοκής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες εξετάζεται το ενδεχόμενο  να κληθεί η κοπέλα του θύματος να καταθέσει ως μάρτυρας,  και αυτό διότι  η κοπέλα φέρεται  να είχε πει στους αστυνομικούς  που ήταν στον  τόπο του εγκλήματος ότι θα γίνει συμπλοκή, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν : «Έλα μωρέ Χρυσαυγίτες είναι, κάτι μπουνιές θα πέσουν!».

Εν τω μεταξύ σήμερα  ο πατέρας του Π. Φύσσα  δήλωσε σήμερα παράσταση πολιτικής αγωγής.

Μ.Δ.

Scroll to top