24/09/13 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aperitivo event της Peroni

Αυτή την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου στο «Εν Δελφοίς» στο Κολωνάκι.
      Pin It

Aperitivo event της Peroni, στο «Εν Δελφοίς», Δελφών 5 στο Κολωνάκι, από τις 19.00. Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα των πρώτων aperitivo events της Peroni στο café Dandy στο Ψυχικό και στο KIKA bar, στο Περιστέρι, η Peroni Nastro Azzurro μάς ταξιδεύει για μια ακόμη φορά στην Ιταλία: με την Claudia Matola στα decks, μια παγωμένη μπύρα Peroni και εξαιρετικό φαγητό…

Το aperitivo είναι μία από τις πιο αγαπημένες ιταλικές συνήθειες και έχει υιοθετηθεί σε όλο τον κόσμο: γίνεται συνήθως αργά το απόγευμα, μετά τη δουλειά ή νωρίς το βράδυ και συνδυάζει ελαφρύ, αλλά απαραίτητα νόστιμο και εξαιρετικής ποιότητας φαγητό ως συνοδεία αγαπημένων ποτών. Η Peroni, ένα από τα πιο αγαπημένα ποτά των Ιταλών, έχει ταυτιστεί με την έννοια του aperitivo και αν βρεθεί κανείς στην Ιταλία θα δει μεγάλες παρέες να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μπύρα και να τη συνδυάζουν με εκλεκτές γεύσεις.

Το ίδιο ακριβώς concept προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα θα προσφέρει η Peroni στο ελληνικό κοινό τους επόμενους μήνες: σε συνεργασία με μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα bar της πόλης θα προσφέρει ειδικά aperitivo menu με τις πιο εκλεκτές μεσογειακές γεύσεις και την ανάλογη μουσική.

Πότε: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου
Πού: Recipe Bar, Κασσαβέτη 12, Κηφισιά

Scroll to top