25/09/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Ανεξάρτητοι Ελληνες εναντίον ΠΑΣΟΚ

 

Βολές εναντίον του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσαν χθες οι Ανεξάρτητοι Ελληνες για την ασυμφωνία στην επιλογή προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Σε δήλωσή τους επισημαίνουν: «Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες προτείναμε ως πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τον εισαγγελέα κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, γεγονός που αρνείται το βαθύ ΠΑΣΟΚ». Να διευκρινίσουμε ότι η άρνηση προήλθε από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά να διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για δική του γνώμη και όχι του κόμματος, το οποίο τελικά θα εγκρίνει τη συγκεκριμένη επιλογή. Ο κ. Κακλαμάνης μάλιστα χθες από την «Εφ.Συν.» έστειλε τα δικά του μηνύματα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι αγνοεί την πρόβλεψη του Συντάγματος για ελευθερία γνώμης και ψήφου κάθε βουλευτή, τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος βρίσκεται στο ΠΑΣΟΚ από την 3η Σεπτέμβρη 1974.

 

Μίκυ και Μίνι πάνε ΟΤΕ TV

 

Με ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων προμοτάρει ο ΟΤΕ TV το ανέβασμα του Disney Channel (και του Disney XD για παιδιά ηλικίας 6 έως και 15 ετών) στην ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα του. Ο Μίκυ και η Μίνι θα βρίσκονται για 10 μέρες στο Golden Hall για να φωτογραφηθούν με τους μικρούς τους φίλους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της πριγκίπισσας Σοφίας και του πειρατή Τζέικ, να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να δημιουργήσουν αλλά και να ψυχαγωγηθούν με παραμύθια της Disney. O ΟΤΕ TV διοργανώνει διαδραστικές ενέργειες εμπνευσμένες από τους χαρακτήρες του Disney Junior. Οι δραστηριότητες θα ξεκινούν από τις 11.30 το πρωί και θα ολοκληρώνονται στις 20.30. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

 

Η Ελένη επιστρέφει

 

Τη δική της πρεμιέρα ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη, που επιστρέφει για ένατη τηλεοπτική σεζόν στη μικρή οθόνη και πάλι μέσω του ALPHA. Την ερχόμενη Δευτέρα (30/9) λοιπόν θα αρχίσει και πάλι να παρουσιάζει την εκπομπή που έχει τίτλο το όνομά της κάθε μέρα στις 13.00. Μαζί της θα έχει βέβαια και τους: Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Γρηγόρη Γκουντάρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Αση Μπήλιου, Βασίλη Καλλίδη και Αννα Μαρία Μπαρού.

 

 

Scroll to top