Mixaloliakos-Nikos

28/09/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρόνομα όπλα στο σπίτι του Μιχαλολιάκου

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής δεν κατέχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας. Οι έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων στελεχών και μελών της ΧΑ ανά την Αττική, από άνδρες της αστυνομίας και εισαγγελείς, συνεχίζονται.
      Pin It

Τρία παράνομα πιστόλια εντόπισαν, κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διεξήχθη από αστυνομικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, στο σπίτι του Ν. Μιχαλολιάκου, στην Πεύκη. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής δεν κατέχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και μία κυνηγετική καραμπίνα. Επίσης, στο σπίτι τού Ν. Μιχαλολιάκου βρέθηκαν πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικών και πυροβόλων όπλων, 43.100 ευρώ και υπολογιστές και USB, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για διερεύνηση.

Οι έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων στελεχών και μελών της ΧΑ ανά την Αττική, από άνδρες της αστυνομίας και εισαγγελείς, συνεχίζονται.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των εκδοθέντων ενταλμάτων σύλληψης είναι 32 και από αυτά έχουν εκτελεσθεί έως στιγμής τα 17. Πρόκειται για τους τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τον επικεφαλής του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκο, και τους Ηλ. Κασιδιάρη, Ι. Λαγό και Ηλ. Παναγιώταρο, τον ειδικό φρουρό της ομάδας ΔΙΑΣ και 12 ιδιώτες μέλη της οργάνωσης. Οι βουλευτές Χρ. Παππάς και Ν. Μίχος διαφεύγουν της σύλληψης.

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top