pappas

29/09/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη ΓΑΔΑ ο Χρήστος Παππάς

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς - Στη δικογραφία του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναφέρεται ως ο «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
      Pin It

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έφτασε λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, τον οποίο οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν από χθες για να τον συλλάβουν.

Ο Χρήστος Παππάς φώναξε «Ζήτω η Χρυσή Αυγή» την ώρα που περνούσε την πόρτα της ΓΑΔΑ, για να οδηγηθεί στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

«Έρχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα κερδίσει», δήλωσε ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος έφτασε στη ΓΑΔΑ με ταξί, ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για πολιτικές διώξεις από την συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Ο κ. Παππάς αναφέρεται στο πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη ως ο «υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης». Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Χρήστου Παππά.

efsyn.gr

Scroll to top