30/09/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Και πλαστογράφος και… λαδιάρης

19χρονος προσπάθησε να πάρει «φακελάκι» από ιδιοκτήτη καταστήματος στη Θεσσαλονίκη ως υπάλληλος του ΣΔΟΕ κι όταν συνελήφθη, απειλούσε ότι είναι πράκτορας της ΕΥΠ.
      Pin It

19χρονος προσπάθησε να πάρει «φακελάκι» από ιδιοκτήτη καταστήματος στη Θεσσαλονίκη ως υπάλληλος του ΣΔΟΕ κι όταν συνελήφθη, απειλούσε ότι είναι πράκτορας της ΕΥΠ

 

Πραγματικό θράσος! Με πλαστές ταυτότητες που είχε κατασκευάσει, ένας 19χρονος προσπάθησε να πάρει «φακελάκι» από ιδιοκτήτη καταστήματος στη Θεσσαλονίκη ως υπάλληλος του ΣΔΟΕ κι όταν συνελήφθη από αστυνομικούς τους απειλούσε ότι είναι πράκτορας της ΕΥΠ!

 

Εκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί τόσο από το ταλέντο του 19χρονου στην πλαστογράφηση ταυτοτήτων, όσο και από το απίστευτο θράσος του. Οπως έγινε γνωστό, είχε φτιάξει εξαιρετικής ποιότητας πλαστές ταυτότητες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και του ΣΔΟΕ, αλλά και μια κάρτα απεριόριστων διαδρομών του ΟΑΣΘ, για να μετακινείται δωρεάν με τα αστικά λεωφορεία.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, προχθές εμφανίστηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και πραγματοποίησε έλεγχο επιδεικνύοντας πλαστή ταυτότητα του ΣΔΟΕ. Διαπίστωσε μάλιστα παραβάσεις και απαίτησε «φακελάκι» 100 ευρώ για να κάνει τα «στραβά μάτια», όμως ο 44χρονος υπάλληλος της επιχείρησης υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά μ΄ αυτόν τον… εφοριακό και τον έδιωξε κακήν κακώς.

 

Οταν ο νεαρός επέστρεψε αργότερα για να ζητήσει εξηγήσεις, είχε καταφθάσει και η Αστυνομία, που εν τω μεταξύ ειδοποιήθηκε από τον 44χρονο. Μόλις οι αστυνομικοί τού ζήτησαν τα χαρτιά του, προσπαθώντας να τον ελέγξουν, εκείνος έβγαλε την πλαστή ταυτότητα της ΕΥΠ κι άρχισε να τους απειλεί ότι… είναι πράκτορας και θα βρουν τον μπελά τους.

 

Κατόπιν αυτών, ο 19χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, με κατηγορίες για εκβίαση, πλαστογραφία, απειλή και αντιποίηση δημόσιας αρχής.

 

Ν.Φωτ.

 

Scroll to top