Pin It

Το Μega νίκησε χθες το Star με 78-65 μπιπ στους διαλόγους των τηλεφωνημάτων

 

Του Λάκη Μπέλλου

 

Συγκινητικές στιγμές για τον Αντώνη Σαμαρά χθες στις ΗΠΑ. Επισκέφθηκε στη Βοστόνη την πιτσαρία που είχε όταν ήταν φοιτητής εκεί και δάκρυσε μπροστά στο δημιούργημά του που έχει εξελιχθεί σε έναν πολυεθνικό γίγαντα – σύντομα και στην Ελλάδα.

 

Ο πρωθυπουργός επειδή έχει μπόλικο χρόνο στην Αμερική -κοντά μία εβδομάδα- και δεν ξέρει τι να κάνει, σκέφτηκε να επισκεφθεί την πιτσαρία που, όπως έχει δηλώσει, εκεί έβγαλε τα πρώτα δολάριά του και κόλλησε τα πρώτα του ένσημα (λέμε τώρα).

 

Τα πόδια του λύγισαν από τη συγκίνηση όταν μπήκε στην πιτσαρία – μακαρονερία και παραλίγο να σωριαστεί, αν δεν τον κρατούσε η Μαρία Σπυράκη.

 

Οι τωρινοί ιδιοκτήτες της πιτσαρίας πήγαν να τον πετάξουν έξω, αλλά τους εξήγησε ότι είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και αυτός με τη σκληρή δουλειά του έχει δημιουργήσει αυτόν τον κολοσσό.

 

Αμέσως οι Ελληνες 115ης γενιάς, στους οποίους τώρα ανήκει η επιχείρηση, του ζήτησαν να βγάλει κι έναν δεκάρικο λόγο στους πελάτες, πράγμα που ευχαρίστως έκανε.

 

Το πρώτο στο οποίο αναφέρθηκε είναι στην εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής. Αρχικά ευχαρίστησε τα ΜΜΕ που αναφέρουν μέχρι και το σπανακόρυζο που τρώει ή δεν τρώει το μόρφωμα. Και πρόσθεσε ότι οι δημοσιογράφοι που κάνουν τους τηλεφωνικούς διαλόγους είναι τόσο πειστικοί, που στο τέλος θα τους συλλάβουν.

 

Στη συνέχεια τόνισε ότι η Χ.Α. το ’χε παραξηλώσει και οι λαθρομετανάστες τον τελευταίο καιρό δρούσαν ανενόχλητοι, γι’ αυτό ξαμολήθηκε κιόλας ο Νίκος Δένδιας στον Αγιο Παντελεήμονα να τους κόψει τα πόδια.

 

Σχετικά με τον νέο αρχηγό της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι θα τηρηθούν οι διαδικασίες του κόμματος και θα εκλεγεί ομόφωνα στην επόμενη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Ν.Δ.

 

Ως πιο πιθανό αρχηγό της Χ.Α. προσδιόρισε τον Φαήλο Κρανιδιώτη, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο καίριο αυτό πόστο δηλώνοντας: «Το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τα @ρχ@δι@ μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω».

 

«Φανταστείτε να αρχίζει να βρίζει. Δεν θα πιάνει μία μπροστά του ο Παππάς», είπε με νόημα. Πρόσθεσε δε πως είναι σίγουρος ότι μπορεί να φτύνει κατάμουτρα καλύτερα και από τον μετρ του είδους, Ηλία Κασιδιάρη.

 

Σχετικά με την παρουσία του Μάκη Βορίδη στην «Ανατροπή» ήταν ενθουσιασμένος και διευκρίνισε πως βρέθηκε εκεί όχι ως εκπρόσωπος του δημοκρατικού τόξου, αλλά ως εκπρόσωπος του δημοκρατικού τσεκουριού.

 

Για την αθρόα προσέλευση χρυσαυγιτών στη Νέα Δημοκρατία είπε σιβυλλικά: «Ολοι οι κακοί χωράνε».

 

Και πρόσθεσε στην κατάμεστη πιτσαρία: «Η Ν.Δ. δέχεται ψηφοφόρους όλων των κομμάτων. Είμαστε κόμμα μακαρόνια 14 τυριά» και καταχειροκροτήθηκε.

 

Το κλου της βραδιάς και συγκινητικότερο όλων ήταν η παρουσίαση του ποδηλάτου που πήγαινε τις παραγγελίες ο ΓΑΠ, το οποίο ήταν καταχτυπημένο γιατί ο Γιώργος είχε από τότε τη συνήθεια να αλλάζει την αλυσίδα εν κινήσει.

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top