xrysi-aygi-dikastiria-elas

02/10/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Περιοριστικοί όροι σε άλλους τέσσερις συλληφθέντες

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρώσει τις απολογίες τους τέσσερις συλληφθέντες, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους: της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τακτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.
      Pin It

Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων μελών της Χρυσής Αυγής για τη δράση της «εγκληματικής οργάνωσης», όπως περιγράφεται στο πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρώσει τις απολογίες τους οι τέσσερις, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους: της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τακτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Μάλιστα, ανάμεσα στα τέσσερα άτομα που αφέθηκαν ελεύθερα είναι και ο φερόμενος ως συνοδηγός του Γιώργου Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Νωρίτερα, οι δύο ανακριτές διαφθοράς που έχουν αναλάβει την υπόθεση σε συνεργασία με τους δύο εισαγγελείς αποφάσισαν την  προφυλάκιση του βουλευτή Γιάννη Λαγού και την απελευθέρωση με περιοριστικούς όρους των Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νίκου Μίχα.

efsyn.gr

Scroll to top