02/10/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ρουφιάνοι με δυνατό σήμα

      Pin It

Κομμάτι αλλοπρόσαλλο τον βρίσκω τον Φιρεράκο. Και αφελή. Βγήκε από τη ΓΑΔΑ το Σάββατο φωνάζοντας «Κάτω οι ρουφιάνοι». Και σωστά. Διότι τους καταδότες δεν τους χωνεύει κανείς. Τους μισούν ακόμα κι αυτοί που αγαπούν τη ρουφιανιά, κατά πώς λέει η γνωστή κινέζικη παροιμία. Ας υποθέσουμε ότι το αμόρφωτο ναζιστικό μόρφωμα είναι άσχετο με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και οι καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών αποτελούν μια κατάπτυστη σκευωρία του συστήματος εναντίον της μόνης δύναμης που το αμφισβητεί εμπράκτως.

 

Ιδεολογική και πολιτική είναι η δίωξη. Για να περάσουν ανεμπόδιστα τα νέα μνημόνια. Ας το δεχτούμε. Ας δεχτούμε ακόμα ότι οι μαρτυρίες που αναμειγνύουν στον φόνο μέλη και ηγετικά στελέχη της Αυγής που δύει πριν μεσουρανήσει, είναι ψευδείς και υστερόβουλες. Μέρος της σατανικής πλεκτάνης που εξυφαίνεται από ξένα και εγχώρια κέντρα.

 

Ναι, μηχανορραφούν οι πάντες εναντίον τού, εδώ και σαράντα χρόνια, εκκολαπτόμενου Αδολφίσκου. Πρώτη και καλύτερη μια πονηρή συσκευή που λανσαρίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ΄90 και αποδείχτηκε διαβολικότερη κι απ΄ την πιο καταχθόνια δολοπλοκία. Μιλάω για τα κινητά τηλέφωνα. Στις πρώτες διαφημίσεις τονιζόταν μάλιστα το πλεονέκτημα ότι δεν υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των κλήσεων καθώς δεν μεσολαβούν ύποπτες καλωδιώσεις και αμαρτωλά ΚΑΦΑΟ, τα οποία είχαν εμπλέξει σε σκάνδαλα από άπιστους συζύγους ώς απατημένους πρωθυπουργούς.

 

Ηταν εποχή αθωότητας. Το χάι τεκ προϊόν έσπευσαν αμέσως να προμηθευτούν μαφιόζοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πρεζέμποροι· όχι κατ' ανάγκην με μόνο μία απ΄ τις παραπάνω ιδιότητες ο καθένας. Μιλούσαν με τις ώρες σαν μουρόχαυλοι νομίζοντας ότι δεν τους ακούει κανείς. Πού να ΄ξεραν; Το έμαθαν όλοι πολύ αργά. Ο Μεγάλος Αδελφός -και όχι Αδόλφος- έγινε πια πανταχού παρών. Εκτοτε η Ασφάλεια διανθίζει το ανακριτικό υλικό που αφήνει να διαρρεύσει στον Τύπο με γαργαλιστικές συνομιλίες στα κινητά.

 

Τόσες και τόσες συμμορίες έχουν εξαρθρωθεί από τον ρουφιάνο που κουβαλούν νυχθημερόν στην τσέπη τα μέλη τους και τον πληρώνουν κι από πάνω αδρά. Οι φιρερίσκοι θα γλίτωναν; Οι οποίοι επιπροσθέτως αποδείχτηκαν λαλίστατοι, ίσως επειδή πίστευαν ότι οι διασυνδέσεις τους στην ΕΛ.ΑΣ. θα τους εξασφαλίζουν εσαεί το ακαταδίωκτο.

 

Αλλά η ζωή έχει και γυρίσματα, Αδολφάκο, κι εσύ κάθε δίκιο να τα βάζεις με τους ρουφιάνους που έτρεφες τόσα χρόνια στον κόρφο σου, μέσω των οποίων ενημερώθηκες υπηρεσιακώς για τα κατορθώματα του εκτρώματος που δημιούργησες. Σύντομα όμως θα απαλλαγείς από τους ασύρματους χαφιέδες. Στα σωφρονιστικά καταστήματα που θα φιλοξενηθείς θα βαρεθείς να μιλάς στα καρτοτηλέφωνα, τα οποία επίσης παρακολουθούνται. Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, με πολλά νερά και ασθενές σήμα στα ανατολικά.

 

Μετέωρος [email protected]

 

Scroll to top