dikastiria-Xrisi-Augi-astynomia

03/10/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Κορυδαλλό οι προφυλακιστέοι της Χρυσής Αυγής

Πρόκειται για τον γενικό γραμματέα του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο, τον βουλευτή Γιάννη Λαγό, τον πυρηνάρχη της οργάνωσης στη Νίκαια Γ. Πατέλη και την ανθυπαστυνόμο από τον Πειραιά.
      Pin It

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρονται οι δύο βουλευτές και τα δύο στελέχη της Χρυσής Αυγής που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους.

Πρόκειται για τον γενικό γραμματέα του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο, τον βουλευτή Γιάννη Λαγό, τον πυρηνάρχη της οργάνωσης στη Νίκαια Γ. Πατέλη (που σύμφωνα με πληροφορίες «έπαιξε» καθοριστικό ρόλο -με την απολογία του- στην προφυλάκιση του κ. Μιχαλολιάκου) και την ανθυπαστυνόμο από τον Πειραιά.

Για την ασφαλή μεταφορά τους, έκλεισαν κεντρικοί δρόμοι, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχει μεγάλος αριθμός αστυνομικών.

Παράλληλα, στα δικαστήρια βρίσκεται η Θέμις Σκορδέλη που φέρεται να είναι από τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής στον Αγ. Παντελεήμονα.

Στο μεταξύ, στο γραφείο του ανακριτή οδηγήθηκε λίγα λεπτά πριν από τη μία το μεσημέρι, προκειμένου να απολογηθεί, έπειτα από την προθεσμία που έλαβε την Κυριακή, ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς. Ο κ. Παππάς κατά την είσοδό του στα δικαστήρια είπε ότι «η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές, όποτε και αυτές γίνουν».

efsyn.gr

Scroll to top