04/10/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Νέος Λάκης Λαζόπουλος

 

«Διά ταύτα» θα λέγεται η νέα κωμική σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, θα προβάλλεται στον OTE TV και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. Αποτελούμενη από 12 αυτοτελή επεισόδια, αφηγείται ιστορίες που εκτυλίσσονται καθημερινά στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τον ίδιο τον Λάκη Λαζόπουλο, θα βρεθούν οι Κώστας Κόκλας, Σοφία Μουτίδου, Κώστας Κορωναίος κ.ά. Εμφανίσεις επίσης θα κάνουν, μεταξύ άλλων, οι Γιάννης Μπέζος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Απόστολος Γκλέτσος.

 

Tυπολογίες 20 ετών

 

Γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους οι «Τυπολογίες», η εξαιρετικά ενημερωμένη και έγκυρη στήλη για τα media που δημοσιεύεται κάθε Κυριακή στο «Παρόν». Οι ευχές μας για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση είναι δεδομένες. Τις «Τυπολογίες» τις βρίσκουμε καθημερινά και στο typologies.gr – τις διαβάζουν πολύ οι δημοσιογράφοι, αν θέλετε κι εσείς να πληροφορηθείτε πράγματα για τον κόσμο μας, συνδεθείτε on line.

 

! Ανακοινώθηκαν χθες τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ. Πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος Α.Ε. εξελέγη ο Γεώργιος Προκοπάκης και ως μέλη η Κατερίνα Ευαγγελάκου, ο Θέοδωρος Καρούνος, ο Νίκος Ξανθούλης και ο Κωνσταντίνος Πολυζωγόπουλος.

 

Εκτός Eurovision η Κύπρος

 

Μετά την Κροατία, ούτε και η Κύπρος θα συμμετάσχει στον 59ο ετήσιο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη, στη Δανία. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΡΙΚ, σε ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Συμβούλιο κατέληξε στην απόφαση αυτή, αφού προσμέτρησε και τα αισθήματα της κοινής γνώμης όπως έχουν διαμορφωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης. Ελαβε επίσης υπόψη την περαιτέρω μείωση του προϋπολογισμού του ΡΙΚ για το 2014, και την ανάγκη για δραστικές περικοπές στις δαπάνες για τα προγράμματα». Είναι η τρίτη φορά που η Κύπρος απέχει από τον διαγωνισμό μετά το 1988 και το 2001. Οσον αφορά τώρα τη συμμετοχή της Ελλάδας, τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο, μια και το «λουκέτο» στην ΕΡΤ έχει εγείρει διάφορα ζητήματα, όπως πού θα προβληθεί ο ελληνικός τελικός καθώς και ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός. Δεν αρκεί μόνο να βρεθεί η λύση, αλλά πρέπει να εγκριθεί και από την EBU, διαφορετικά η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στη φετινή Eurovision.

 

Δ.Α.

 

Το νέο πρόγραμμα του «Κόκκινου»

 

Την παρουσίαση του καινούργιου του προγράμματος πραγματοποιεί απόψε στον Ιανό (Σταδίου 24) ο ραδιοσταθμός «105,5 Στο Κόκκινο». Κώστας Βαξεβάνης, Σταμάτης Κραουνάκης, Ηλίας Νικολακόπουλος και Πάνος Χαρίτος, μερικά από τα νέα πρόσωπα στη συχνότητα η οποία ενίσχυσε τη δημοσιογραφική της ομάδα.

 

 

 

Scroll to top