kaminis0510

05/10/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμίνης: Μας βοηθάνε οι εξελίξεις με την Χρυσή Αυγή

Με θετικό μάτι βλέπει τις διώξεις που αφορούν την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
      Pin It

Τα τελευταία γεγονότα με τη δίωξη της Χρυσής Αυγής «βοηθάνε το έργο μας» δήλωσε στο ΑθηναΪκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος μίλησε χθες στα Ηνωμένα Έθνη, στο πλαίσιο του Υψηλού Επιπέδου Διαλόγου για την Παγκόσμια Μετανάστευση και την Ανάπτυξη.

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της ομιλίας του στον ΟΗΕ, ο κ. Καμίνης τόνισε: «ευτυχώς, δεν μείναμε τόσο στο θέμα της Χρυσής Αυγής. Εγώ αναφέρθηκα βέβαια, γιατί είναι μια από τις σημαντικές παραμέτρους, εν γένει του μεταναστευτικού θέματος. Μιλήσαμε περισσότερο για τα θετικά μέτρα κοινωνικής ένταξης των νομίμων μεταναστών στις χώρες προορισμού.

Στην ερώτηση «αν τα τελευταία γεγονότα, με τη δίωξη της Χρυσής Αυγής, σας βοηθούν ως δήμο, γιατί εκτιμάται ότι περιορίζεται το πρόβλημα;» ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι «στον βαθμό που υπάρχει μια εγκληματική οργάνωση, η οποία έχει κάνει σημαία της τον διωγμό των μεταναστών και προβαίνει σε εγκληματικές πράξεις, φυσικά οι πρόσφατες εξελίξεις βοηθάνε το έργο μας και τις στηρίζουμε. 'Αλλωστε, εμείς πρώτοι στον δήμο σταθήκαμε με πάρα πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές. Οπότε, ότι γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση, πάντοτε στο πλαίσιο της νομιμότητας, από το Δήμο θα χαιρετίζεται».

efsyn.gr

Scroll to top