07/10/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Επέστρεψε η ΕΡΤ ψηφιακά

 

Επέστρεψε από το Σάββατο το πρωί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο λεκανοπέδιο της Αττικής το σήμα της ΕΡΤ. Η εμβέλειά του καλύπτει αρκετές από τις περιοχές της Αθήνας. Αρχικά τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα της ΕΡΤ των εργαζομένων εξέπεμψαν μέσω ψηφιακού σήματος από τα 29 UHF (538 MHz), χθες Κυριακή όμως μετακόμισαν στα 31 UHF. Για να τα βρείτε, κάντε ένα απλό search στον επίγειο αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής σας. Στην ΕΡΤ θα δείτε και την αυθεντική «Αθλητική Κυριακή», άρχισε να προβάλλεται εδώ και δύο εβδομάδες, γεγονός που προκάλεσε την αντίθεση της Nova, η οποία απάντησε με εξώδικο.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ο Νίκος Μπογιόπουλος στο enikos

 

Καθημερινή συνεργασία με το enikos.gr ξεκινά από σήμερα o Νίκος Μπογιόπουλος, ο κομμένος αρθρογράφος του «Ριζοσπάστη». Από τους δημοσιογράφους εκείνους του ΚΚΕ που είχαν μεγαλύτερη απήχηση από το κόμμα (εξ ου και ο αποκεφαλισμός). Επίσης, στα περίπτερα βγαίνει σήμερα και μία νέα καθημερινή εφημερίδα, η έντυπη έκδοση του News Bomb. Αυτονόητες οι ευχές.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Στα «ψιλά» τα ονόματα

 

Στα ψιλά των (άλλων) εφημερίδων πέρασε η αναφορά του φίρερ Μιχαλολιάκου σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στον ανακριτή. Οχι πως πρέπει να τον πιστεύουμε, ωστόσο έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε τι είπε. Κατ' αρχάς για τους δημοσιογράφους που δεν κάλεσαν στην ανάκριση: «Δημοσιογράφοι οι οποίοι μου έχουν πάρει συνέντευξη, όπως οι κ.κ. Τράγκας, Κουρής, Ακης Παυλόπουλος, Σταύρος Θεοδωράκης, δεν εκλήθησαν ποτέ» είπε με παράπονο. Και συνέχισε παρακάτω για έναν δημοσιογράφο του «Βήματος», γνωστό για τα… αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ για τη «17 Νοέμβρη» παλιότερα, αλλά και τη Marfin: «Μάλιστα, όπως με πληροφόρησε ο αδελφός μου, με την έναρξη της προκαταρκτικής εξέτασης από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενημερώθηκε από τον δημοσιογράφο του “Βήματος” Βασίλειο Λαμπρόπουλο με τη φράση “Προσέξτε, κύριε Τάκη, γιατί ετοιμάζουν από την Αντιτρομοκρατική θεαματικές συλλήψεις με τζιπ”». Αυτά. No comments.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

!   Υποψήφιος με τη Δράση του Θάνου Τζήμερου ήταν ο νέος πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, ο καθηγητής Γιώργος Προκοπάκης. Μην και τους προτείνουν κρατική θέση των νεοφιλελεύθερων που τόσο… απεχθάνονται το κράτος και το Δημόσιο, αμέσως να την αποδεχτούν. Και με τα δύο χέρια υπογράφουν τις συμβάσεις τους;

Scroll to top