Pin It

Αντε να 'ρθεις στα ίσα σου χρονιάρες μέρες. Και μετά σου λένε μην πίνεις! 183,7 εκατομμύρια ευρώ ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ για ανταλλακτικά αεροσκαφών και άλλα 7,7 εκατομμύρια θα μοιραστούν τα κόμματα. Τρίτη δόση της επιχορήγησης του 2012 γαρ. Λεφτά υπάρχουν μάγκες μου, πάντα υπήρχαν, αλλά δεν είναι για μας.

 

Λεβεντιά ο Χιου Χέφνερ, εκδότης του «Playboy». Στα 85 του παντρεύτηκε την 25χρονη Κρίσταλ Χάρις, πρώην πλέι μέιτ, η οποία πέντε μέρες πριν από τον προηγούμενο γάμο τους, το 2011, την κοπάνησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο γαμπρός δεν χώνεψε εύκολα το κάζο και το 'βαλε αμέτι-μοχαμέτι να την ξανατυλίξει. Η νύφη εκτίμησε τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, ένιωσε ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά του και επέστρεψε μετανιωμένη στην αγκάλη του. Κάτι τέτοια γίνονται όταν υπάρχουν λεφτά.

 

Καιρός αίθριος προμηνύεται και για σήμερα. Ασθενείς βροχές στη νότια χώρα και τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά θα διακόψουν παροδικά το απέραντο γαλάζιο του ουρανού. Στην Αττική θα υπάρχει λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη και περιορισμένη ορατότητα τις μικρές ώρες, ιδίως στα βόρεια του νομού. Οι Σαλονικιοί θα αναμετρηθούν χαλαρά με λίγες παροδικές νεφώσεις κι αν έχουν τίποτα ψιλά θα απολαύσουν κάνα καφεδάκι στην παραλία.

 

Οπου δεν υπάρχουν λεφτά αρχίζει η ψυχρολουσία. Το ένα έπειτα απ' το άλλο κλείνουν τα δημοτικά κολυμβητήρια. Καθόσον φράγκα για θέρμανση του νερού γιοκ και η Σιβηρία δεν προσφέρεται για χειμερινά μακροβούτια. Κι αυτοί οι δήμαρχοι στερούνται φαντασίας. Για ποιο λόγο τα σφραγίζουν; Θα μπορούσαν κάλλιστα να αναπτύξουν υποβαθμισμένα αθλήματα όπως το χόκεϊ επί πάγου και το καλλιτεχνικό πατινάζ.

 

Οι συνθήκες αύριο ευνοούν παρόμοια σπορ, αφού προβλέπονται χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα της κεντρικής και βόρειας χώρας. Κατά τα άλλα θα κυριαρχήσουν συννεφιές με βροχή, εντονότερη στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν νοτιότερα. Θα φυσούν μαϊστροτραμουντάνες 4 έως 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 Μποφόρ.

 

Λαβράκι έπιασε ο ΟΑΕΕ, το παλιό ΤΕΒΕ ντε, που αναζητεί 45.000 συνταξιούχους-φαντάσματα, οι οποίοι εάν δεν εμφανιστούν οσονούπω, δεν θα τους καταβληθούν οι συντάξεις. Κι εγώ νόμιζα ότι έχουν εξαϋλωθεί πολλοί περισσότεροι δικαιούχοι του ΤΕΒΕ λόγω περικοπών. Δεν τους πιάνουν οι ζυγαριές, οι καθρέφτες και δεν χωρούν στα ρούχα τους. Στη Γαλλία πάντως μια συνταξιούχος προτίμησε να κρυφτεί σε σούπερ μάρκετ το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Αυτό θα πει χλίδα, αλλά έπρεπε να πάρει μαζί και τις φίλες της.

 

Μετέωρος [email protected]

 

Scroll to top