09/10/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Πρεμιέρα με Στουρνάρα κι ακολουθεί ο Τσίπρας

 

Στην πρώτη δεκάδα του Τοπ-10 της ημέρας κατάφερε να βρει θέση με την πρεμιέρα της εκπομπής του «Στον ενικό» ο Νίκος Χατζηνικολάου, η οποία μεταδίδεται πλέον κάθε Δευτέρα, όχι μόνο διαδικτυακά (enikos.gr), αλλά και τηλεοπτικά από το STAR. Με φιλοξενούμενο τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, στον οποίο γίνονταν ερωτήσεις και από κοινό, η εκπομπή προσέλκυσε το ενδιαφέρον κατά μέσον όρο 605.000 τηλεθεατών, με το τηλεμερίδιο να φτάνει το 25,9%. Δηλαδή, εκείνη την ώρα κάτι παραπάνω από ένας στους τέσσερις που είχαν ανοιχτό τον τηλεοπτικό τους δέκτη παρακολουθούσε την εκπομπή. Καλή πρεμιέρα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά βέβαια ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν. Για την ερχόμενη Δευτέρα (14/10), ο Νίκος Χατζηνικολάου προανήγγειλε από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real FM ότι θα φιλοξενήσει «Στον ενικό» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

;Ισχύει αλήθεια ότι η μεταβατική Δημόσια Τηλεόραση θεωρείται προσωρινή από την EBU; Και με ποιο «νομικό μανδύα» γίνεται το «δούναι και λαβείν» στη ΔΤ μέσω του υπουργείου Οικονομικών και του εκκαθαριστή (ειδικού διαχειριστή) της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη;                                                                                                                              ΣΩ.ΜΑ

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Τέσσερις μήνες από το μαύρο

 

Συμπληρώνονται αύριο τέσσερις μήνες από εκείνο το απόγευμα που η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει λουκέτο και να ρίξει μαύρο στην ΕΡΤ. Από τότε μέχρι σήμερα έχουμε μια προσωρινή ή μεταβατική Δημόσια Τηλεόραση, στα σπάργανα βρίσκεται η ΝΕΡΙΤ, ο νέος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, αλλά παράλληλα εργαζόμενοι της ΕΡΤ εξακολoυθούν να βγάζουν πρόγραμμα από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής που μεταδίδεται διαδικτυακά αλλά και δορυφορικά (μέσω του Astra). Τέσσερις μήνες τώρα, τεχνικοί, διοικητικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, μουσικοί και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ συνεχίζουν τη δική τους προσπάθεια. Και αύριο, στις 14.00, στον χώρο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ παραχωρούν συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και στους ξένους ανταποκριτές.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Σειρές… εκατομμυριούχες

 

Δύο επαναλήψεις σειρών του MEGA βρίσκονται στην κορυφή του Τοπ-10 της Nielsen Audience Measurement για τη Δευτέρα (7/10) και ακολουθεί μια φρέσκια παραγωγή από τον ALPHA. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η επανάληψη του επιτυχημένου «Πενήντα πενήντα» (MEGA) με Παύλο Χαϊκάλη, Πέτρο Φιλιππίδη και Σάκη Μπουλά να καθηλώνουν μπροστά στις μικρές τους οθόνες 1.447.000 τηλεθεατές κατά μέσον όρο και ακολουθεί η επίσης επανάληψη, από το ίδιο κανάλι, του «Ευτυχισμένοι μαζί» με Γιάννη Μπέζο, Κατερίνα Λέχου, Δημήτρη Μαυρόπουλο να προσελκύουν το ενδιαφέρον 1.177.000 τηλεθεατών. Την τρίτη θέση έχει καπαρώσει το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (πολύ δύσκολο αυτό, είναι αλήθεια), η νέα σειρά του ALPHA με Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Αντώνη Αντώνιου να καθηλώνουν κατά μέσον όρο στους καναπέδες τους 1.024.000… ζευγάρια μάτια. Αυτά τα τρία προγράμματα είναι και τα μοναδικά… εκατομμυριούχα, καταφέρνουν δηλαδή να προσεγγίσουν πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές.

Scroll to top