13/10/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Το σκληρό αγόρι είναι κομμωτής!

Η ιστορία του Ντάνιελ Τζόνσον που ομορφαίνει τα κεφάλια των Αγγλων ποδοσφαιριστών.
      Pin It

Η ιστορία του Ντάνιελ Τζόνσον που ομορφαίνει τα κεφάλια των Αγγλων ποδοσφαιριστών

 

Του Θ. Ασημακόπουλου

 

Βλέποντας κανείς τον πρωταγωνιστή των περισσότερων φωτογραφιών αυτού του άρθρου, τον μαυριδερό τύπο με το ξυρισμένο κεφάλι, θα πίστευε πως πρόκειται για κάποιον… μποξέρ ή αθλητή πολεμικών τεχνών.

 

Κι όμως, το σκληρό –οπτικά– αγόρι είναι κομμωτής! Ονομάζεται Ντάνιελ Τζόνσον και πρόκειται για τον αγαπημένο hair stylist των ποδοσφαιριστών, στην Αγγλία και όχι μόνο.

 

Πριν προχωρήσουμε στο ζουμί, ας δούμε τον Ντάνιελ να συστήνεται…

 

«Ανοιξα το πρώτο μου μαγαζί στα 16 και, τυχαία προφανώς, έτυχε να κουρευτούν σε μένα μερικοί ποδοσφαιριστές από ομάδες μικρότερων κατηγοριών, όπως η Γουότφορντ. Τους άρεσαν τα μαλλιά όπως τα έφτιαχνα και, στόμα με στόμα, η φήμη μου διαδόθηκε. Σήμερα πια, έχω τεράστια ζήτηση και δεν προλαβαίνω να τους εξυπηρετήσω όλους».

 

Μην νομίζετε, πάντως, ότι όλοι οι αστέρες του αγγλικού ποδοσφαίρου πηγαίνουν σώνει και καλά στο κομμωτήριό του στο Λονδίνο.

 

«Οπου με φωνάζουν, εγώ ανταποκρίνομαι. Σε ξενοδοχεία, σε προπονητικά κέντρα, ακόμη και στο εξωτερικό. Πέρυσι πήγα στην Πολωνία και κούρεψα όλη την Εθνική Αγγλίας. Τόσο τους παίκτες όσο και το τεχνικό τιμ!»

 

Μια ματιά στο πελατολόγιο του Τζόνσον κόβει -ποδοσφαιρικά- την ανάσα: Μπέιλ, Μπαλοτέλι, Ρούνεϊ, Τέρι, Ασλεϊ Κόουλ, Ρίο Φέρντιναντ, Ουόλκοτ, Νάνι, Μπερμπάτοφ, Λέσκοτ, Βίντιτς, Στάριτζ, Εβρά, για ν’ αναφέρουμε μερικούς από τους πιο γνωστούς…

 

Αγαπημένος του μικρόσωμου κουρέα είναι ο Ασλεϊ Γιανγκ: «Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, από την εποχή που αγωνιζόταν στη Γουότφορντ. Είναι φίλος μου και με επισκέπτεται για περιποίηση κάθε εβδομάδα».

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ιστορία που έχει να πει ο Τζόνσον για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος μόλις μεταγράφηκε στην Τότεναμ, πήγε (τον έστειλαν για την ακρίβεια) στο κομμωτήριό του: «Είχε έρθει από το Σαουθάμπτον και έπρεπε όχι απλά να τον κουρέψω, αλλά να τον μεταμορφώσω. Τώρα έχει ένα από τα πιο μοντέρνα κουρέματα, ενώ αμέσως μετά την παρουσίασή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης πολλοί Ισπανοί έσπευσαν να αντιγράψουν το μαλλί του». Ολοι γνωρίζουμε τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τού Μάριο Μπαλοτέλι. Θα ήταν λογικό, αν αυτός υπαγόρευε στον Τζόνσον τα κουρέματα που θέλει. Κι όμως, συμβαίνει το αντίθετο: «Ο Μάριο μού λέει πάντα να κάνω ό,τι νομίζω εγώ. Εχω το ελεύθερο να πειραματίζομαι στο κεφάλι του. Τα χρωματιστά λοφία εγώ τα εμπνεύστηκα…»

 

Ο Ντάνιελ Τζόνσον δεν έχει συγκεκριμένη ταρίφα όταν κουρεύει τους μεγάλους σταρ, οι οποίοι από μόνοι τους του δίνουν από 100 ως μερικές χιλιάδες ευρώ…

 

Οσο για τα… απωθημένα του; Ο Φελαϊνί, που κουρεύεται σπάνια και ο Ρόμπι Φαν Πέρσι, που προτιμά άλλον κομμωτή!

 

Scroll to top