14/10/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Στο «Game» με καρέ ξένων σειρών ο ΣΚΑΪ

Με τέσσερα ξένα σίριαλ, που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, το κανάλι του Φαλήρου μπαίνει στη «μάχη» της τηλεθέαση γι' αυτή την τηλεοπτική σεζόν.
      Pin It

Με τέσσερα ξένα σίριαλ, που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, το κανάλι του Φαλήρου μπαίνει στη «μάχη» της τηλεθέαση γι' αυτή την τηλεοπτική σεζόν

 

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Τα δικά του «όπλα» ετοιμάζει να ρίξει στην τηλεοπτική αρένα ο ΣΚΑΪ την εβδομάδα που διανύουμε. Πρόκειται για νέα σίριαλ αλλά και καινούργιους κύκλους επεισοδίων.

 

Το… βαρύ πυροβολικό βέβαια του καναλιού του Φαλήρου είναι το «Game of thrones». Η πρώτη προβολή του σίριαλ από τη λεγόμενη «ελεύθερη» τηλεόραση, το οποίο έχει αποσπάσει Χρυσή Σφαίρα και 11 βραβεία ΕΜΜΥ.

 

Η σειρά, που είναι βασισμένη στα μπεστ σέλερ βιβλία φαντασίας τού R.R. Martin, κάνει πρεμιέρα απόψε (14/10) στις 23.15. Η ιστορία εκτυλίσσεται στα Επτά Βασίλεια του Westeros. Οποιος κατέχει τον «Σιδερένιο Θρόνο» διαθέτει και απίστευτη δύναμη. Το σίριαλ εστιάζει στην άνοδο και την κάθοδο διάφορων οικογενειών ευγενών που επιθυμούν διακαώς δύναμη.

 

Δύο μέρες μετά, μεθαύριο (16/10), τη δική της πρεμιέρα θα κάνει η κοινωνική δραματική σειρά «Ringer» (στις 23.15), η οποία καταγράφει την προσπάθεια που κάνει μια γυναίκα για να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά. Ενώ λοιπόν είναι «καθαρή» εδώ και έξι μήνες και προσπαθεί να βάλει σε τάξη και πάλι τη ζωή της, γίνεται άθελά της μάρτυρας μιας δολοφονίας. Θα τεθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και τη φύλαξή της θα αναλάβει ένας πράκτορας που θέλει να διαλευκάνει το έγκλημα. Μόνο που εκείνη αισθάνεται ανασφάλεια και θα τραπεί σε φυγή χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, ούτε και στους πιο κοντινούς φίλους της…

 

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ ρίχνουν στη μάχη της τηλεθέασης από την Πέμπτη (17/10, 23.15)) ακόμα έναν κύκλο, τον 11ο, της σειράς «CSI: Λας Βέγκας» με την ειδική ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων να αναζητά ενόχους μέσα στον πλούτο, την αφθονία και τους γρήγορους ρυθμούς της συγκεκριμένης πόλης. Στο επεισόδιο της πρεμιέρας εμφανίζεται ως γκεστ και ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος υποδύεται έναν έφηβο που αντιμετωπίζει ορισμένα πολύ σοβαρά προβλήματα.

 

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας για το κανάλι του Φαλήρου θα κλείσουν με τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Blue Bloods» την Παρασκευή (18/10, 23.15), με τον Τομ Σέλεκ σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Φρανκ αναλαμβάνει δράση όταν ένας υποστηρικτής του δημάρχου βρίσκεται νεκρός. Και ο δήμαρχος προσπαθεί να τον πείσει να το παρουσιάσει ως μια τυχαία πράξη βίας…

 

[email protected]

 

Scroll to top