14/10/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Η δωρήτρια ζήτησε πίσω τη δωρεά της

Ο Δήμος Αθηναίων αρνείται και το θέμα θα λυθεί τώρα στα δικαστήρια.
      Pin It

Ο Δήμος Αθηναίων αρνείται και το θέμα θα λυθεί τώρα στα δικαστήρια

 

Ο Παναγιώτης Διαμαντής θα παίρνει τα γράμματά σας στη διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 8, Αθήνα (στήλη «Εμείς κι αυτά»), τα τηλεφωνήματά σας στον αριθμό 211 1045000, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, 11.00-13.00 και τα e-mails σας στη διεύθυνση [email protected]

 

Σας έγραφα την περασμένη Δευτέρα για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στα Μέγαρα, που η ιδιοκτήτριά του, η κυρία Ελένη Ανδρέου δώρισε, πέρυσι τον Δεκέμβριο, στον Δήμο Αθηναίων. Και ότι, δυστυχώς, επειδή η δωρήτρια δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από τη διαχείριση του κυνοκομείου, εξέφρασε την επιθυμία να ανακαλέσει τη δωρεά, επικαλούμενη τη μη τήρηση από τον Δήμο Αθηναίων σημαντικών όρων του μεταξύ τους συμβολαίου.

 

Σήμερα, η είδηση είναι ότι η δωρήτρια κατέθεσε τη σχετική αίτηση – δήλωση ανάκλησης της δωρεάς και πια τον λόγο έχουν τα δικαστήρια.

 

Οσο η υπόθεση βρίσκεται εκεί, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά με το θέμα, παίρνοντας το μέρος της μιας ή της άλλης πλευράς. Απλώς θα περιμένουμε, ελπίζοντας ότι η λύση που θα δοθεί θα είναι η πιο καλή για τις περίπου 200 ψυχούλες που φιλοξενούνται στο καταφύγιο.

 

Με την ευκαιρία, όμως, δημοσιεύουμε και μερικές φωτογραφίες απ' τις εγκαταστάσεις των Μεγάρων, έτσι, για να ξέρουμε για τι μιλάμε. Οι φωτογραφίες αυτές πάρθηκαν πριν το καταφύγιο δωριστεί στον Δήμο Αθηναίων, όταν δηλαδή εργάζονταν σ' αυτό η ίδια η κυρία Ανδρέου, ο βοηθός της κ. Μάριος Μωραΐτης και εθελοντές ζωόφιλοι.

 

* Μιλώντας, μετά τις εξελίξεις αυτές, με την κυρία Ανδρέου μάθαμε ότι ήδη έχει εξασφαλίσει χορηγίες, που θα της επιτρέψουν να λειτουργήσει η ίδια ξανά το καταφύγιο, προσφέροντας καλές συνθήκες ζωής στους τετράποδους φιλοξενούμενούς της.

 

Scroll to top