16/10/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εκτός συνόρων

      Pin It

Οικολόγοι Πράσινοι για ΕΡΤ

 

Τη δική τους πρωτοβουλία για να υπάρξει διέξοδος στο θέμα της ΕΡΤ, εν όψει και της επικείμενης ψηφοφορίας στη Βουλή για την κύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, παρουσιάζουν σήμερα (12.00) σε συνέντευξη Τύπου οι Οικολόγοι Πράσινοι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Παράλληλα με την έκκλησή τους προς τους βουλευτές να καταψηφίσουν τη σχετική τροπολογία και προς την κυβέρνηση να μην επιδιώξει εισαγγελική παραγγελία για εκκένωση του Ραδιομεγάρου, οι Οικολόγοι Πράσινοι καταθέτουν μια εναλλακτική πρόταση «για μια παράλληλη, ανοιχτή και κοινωνική ΕΡΤ».

 

Αφαντες οι γυναίκες

 

Ολες αντρικές, πλην ελαχίστων, οι φωνές που ακούστηκαν από το κοινό στην πολύωρη συνέντευξη Τσίπρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο STAR. Οι γυναίκες θα είχαν προφανώς να… κοιμίσουν τα παιδιά. Αντρική υπόθεση και πάλι η πολιτική, εν έτει 2013;

 

Δ.Αγγ.

 

Νόστιμη πρεμιέρα από την Πάρο

 

Με τη νέα του εκπομπή κάνει πρεμιέρα στον ALPHA αυτό το Σάββατο (19/10, 20.00) ο Βασίλης Καλλίδης. Με τίτλο «Νόστιμη γη» θα μας ταξιδεύει στις πιο… νόστιμες και φιλόξενες γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και πανηγύρια. Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική. Πρώτη στάση για τον Βασίλη Καλλίδη η Πάρος, με αφορμή την πανελλήνια συνάντηση λαϊκών πνευστών. Ακολουθώντας τις διαδρομές των τσαμπουνιέρηδων στο νησί, συναντά νέους ανθρώπους που ζουν μόνιμα στην Πάρο, γεμάτους καλή διάθεση, κέφι και αγάπη για τη μαγειρική και τη ζωή στην επαρχία. Εκτροφείς σαλιγκαριών, ζαχαροπλάστες δεύτερης γενιάς, φιλόσοφοι που άνοιξαν ιταλικά εστιατόρια, καπεταναίοι που μαγειρεύουν εν πλω, φρέσκα χειροποίητα παγωτά στην Αντίπαρο και φυσικά πολλή μαγειρική.

Αλχημείες στον ΣΚΑΪ

 

Θα είναι σίγουρα η πιο… γλυκιά επιστροφή στη μικρή οθόνη. Ο Στέλιος Παρλιάρος επιστρέφει με τις «Γλυκές Αλχημείες» αυτήν την Κυριακή (18.45) στον ΣΚΑΪ. Μαζί με τον έμπειρο ζαχαροπλάστη Φώτη Χρυσανθίδη ξεδιπλώνουν και μεταδίδουν τη γνώση και την εμπειρία τους για την παρασκευή λαχταριστών γλυκών, από την Ελλάδα και τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και κατανοητές τεχνικές της ζαχαροπλαστικής. Η αρχή γίνεται με πλούσια μους σοκολάτας, τάρτα με σοκολάτα καραμελωμένη και τούρτα με σοκολάτα γάλακτος και πορτοκάλι.

 

! ΥΓ.: Μετά συγχωρήσεως, μπορεί να την παρακολούθησαν κατά μέσον όρο 645.000 νοματαίοι, αλλά τρεις ώρες και 20 λεπτά συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα (και οποιουδήποτε άλλου δηλαδή), χωρίς μάλιστα να βγάζει και καμιά είδηση… δεν αντέχεται. Τσάμπα το ξενύχτι… ΣΩ.ΜΑ

 

Scroll to top