08/01/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ολικός εξοστρακισμός

      Pin It

Ρωσικό ψύχος με θερμοκρασίες υπό το μηδέν και χιόνια ακόμα και στα πεδινά θα έχουμε σήμερα. Τις πολύ ψυχρές αέριες μάζες μάς φέρνουν από τον Μόσχοβο ισχυροί βοριάδες, που στο Αιγαίο θα έχουν ένταση έως 8 Μποφόρ. Παγετός θα καλύπτει τα ηπειρωτικά και στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ολικός.

 

Αλλά η Ρωσία δεν κάνει μόνον εξαγωγή κρύου. Εσχάτως διακρίνεται στις εισαγωγές φοροεμιγκρέδων, κυρίως από τη Γαλλία. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος έχει υποδυθεί τον Ρασπούτιν, επιδόθηκε σε τρυφερούς εναγκαλισμούς με τον Πούτιν κραδαίνοντας το ολοκαίνουργιο ρωσικό του διαβατήριο. Θα τον ακολουθήσει η Μπριζίτ Μπαρντό. Σπάνε τον ομφάλιο λώρο για να μην πληρώσουν φόρο.

 

Στην Αττική θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο, ιδίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Πριν από το μεσημέρι δεν αποκλείεται να χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας. Η Σαλονίκη θα έχει λίγη συννεφιά και τσουχτερό κρύο.

 

Προσέξτε από πού προμηθεύεστε υλικό για τις ξυλόσομπες και τα τζάκια σας, καθώς έχουν εισαχθεί μεγάλες παρτίδες τοξικών καυσόξυλων από την Αλβανία. Κόπηκαν από δάση τα οποία ποτίστηκαν από ποταμούς μολυσμένους με απεμπλουτισμένο ουράνιο. Αν αισθανθείτε ότι ανάβετε απ' τη ζέστη, καλού-κακού μη βγάλετε το φανελάκι.

 

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε σκληρή επίθεση φιλίας σε Γερμανούς επενδυτές. Τους πέταξε λάβρος το γάντι και κατόπιν τους ικέτευσε γονυπετής να τοποθετήσουν στη χώρα μας τα κεφάλαιά τους. Εκείνοι περιμένουν να πέσουν κι άλλο οι μισθοί μέχρι να γίνουν αμισθί.

 

Υπέρ της προοπτικής να δουλεύουν χωρίς αμοιβή οι άνεργοι τάχθηκε ο Πέτρος Δούκας. Αυτή είναι λύση! Ξεπέφτει στην ανεργία και το άλλο μισό εργατικό δυναμικό, απασχολείται για να μη σκουριάσει -τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία άλλωστε- και προσελκύουμε μάτσο τους επενδυτές. Σωστότερα τους ΕΠΕΝγδυτές.

 

Τον αυριανό καιρό θα χαρακτηρίζουν εκ νέου χιονοπτώσεις και χιονόνερο στις νοτιότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

 

Ισχυροί βοριάδες θα πνέουν στα πελάγη με ένταση στα νοτιοανατολικά έως και 7 Μποφόρ. Ο υδράργυρος θα ανέβει ως προς τις μέγιστες τιμές στα δυτικά και τα βόρεια, τη νύχτα ωστόσο θα ξαναεμφανιστεί παγετός που στα βόρεια θα είναι ολικός.

 

Ναζομάζους τους βρίσκω τους κυβερνήτες μας. Παρακαλάνε τους Γερμανούς, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να δώσουν ελληνικά διαβατήρια στους Γάλλους. Γιατί να πάει στη Ρωσία η Μπε-Μπε και τόσοι αστέρες ακόμα; Αυτοί, για να γλιτώσουν φόρους, γλείφουν και τους εωσφόρους. Πόσω μάλλον τους ανυπόφορους.

 

Μετέωρος [email protected]

 

Scroll to top